GTE2
Image default
Bedrijven

Het is zo ver, je gaat trouwen!

Je mag eindelijk die trouwjurk uitzoeken, waar jij altijd van gedroomd hebt. Maar wat ga jij kiezen? Er zijn zoveel verschillende soorten trouwjurken!

Welke jurk past het beste bij jou figuur?

Het soort jurk dat het beste bij jou past, is afhankelijk van wat voor figuur jij hebt. Heb jij een peer figuur? Of een zandloperfiguur?

Door een trouwjurk te kiezen die bij jou figuur past, kun jij de lichaamsdelen waar jij trots op bent accentueren en je minder trotse lichaamsdelen juist verdoezelen.

Je kunt je figuur laten beoordelen door een professional in een bruidswinkel. Maar je kunt ook gewoon zelf voor de spiegel gaan staan en je schouders, buste, heupen en taille meten. Op internet staan tal van artikelen, dat uitleggen wat jij voor figuur hebt, met jouw proporties.

Welke stijl vind jij mooi?

Nu je weet wat voor soort figuur jij hebt, is het tijd om te gaan nadenken over wat voor soort stijl jij mooi vind. Om je een idee te geven over de verschillende stijlen dat er zijn hebben we er hier een paar voor je op een rijtje gezet:

Bohemian trouwjurk

Dit is een van onze favoriete! In deze mooie stijl trouwjurken, kan jij als bruid je vrij bewegen. Zo kan je lekker dansen en plezier hebben op jou trouwdag. Bij een bohemian trouwjurk wordt namelijk gebruik gemaakt van los vallende stoffen zoals zachte tule, crêpe, chiffon en kant. Deze mooie stoffen zorgen ervoor de jurk soepel en elegant langs je lichaam valt.

Trouwjurk met lange mouwen

Trouwjurken met lange mouwen geeft je een elegante, luxueuze uitstraling. De mouwen zijn vaak gemaakt van stoffen zoals kant of crêpe. Je kunt kiezen voor mooie doorschijnende mouwen, of helemaal dicht.

Trouwjurk met pastel tinten

Even iets anders dan het doorsnee wit. Er zijn tegenwoordig prachtige trendy trouwjurken in mooie pastel kleuren. Zo fleur jij het altaar op!

 

Dit is slechts een kleine selectie aan voorbeelden. Er zijn nog tal van andere prachtige bruidstrends op dit moment. Neem eens een kijkje op Pinterest of een mooi bruidsmagazine, hier kun je heel veel inspiratie opdoen!

https://bruidsmodeoutlet.be/