GTE2
Image default
Electronica en Computers

Hoe begin je een affiliate website?

Hoe begin je een affiliate website?

Wil jij ook passief geld verdienen gewoon vanuit huis en achter de computer ? Geld verdienen met een affiliate website is dan de makkelijkste manier. Eigenlijk doe je niets meer of minder als het verkopen van een product of dienst voor een ander bedrijf. Vaak krijg je hiervoor een percentage van het totaalbedrag dat een klant besteed. Maar sommige bedrijven hanteren ook een vaste vergoeding per lead. in de meeste gevallen zal het percentage hooguit op zo’n 12% uitkomen voor de grote en bekende bedrijven. Bij de wat kleinere of onbekende bedrijven kan dit wel oplopen tot 50% van de aankoopsom. 

Stel jij gaat schoenen verkopen. Een bezoeker klikt op de link die op jouw website staat. Hij besluit naast de schoenen ook nog eens sokken en een riem te kopen. Dan krijg jij het percentage van alles wat hij of zij besteld. Het gaat dus niet alleen om het product wat je op de website hebt staan!

Online marketing voor affiliate websites

Online marketing is razend populair aangezien meer als 70% van de mensen in Nederland wel 1 of meerdere keren online besteld. Een betrouwbaar bedrijf kun je herkennen aan de optie Betrouwbare online marketing offerte. Met deze offerte laten ze zien wat het kost om jouw bedrijf bekender te maken. Per bedrijf is er een andere prijs en dat is ook niet gek. Iedere doelgroep heeft een andere aanpak nodig. Een ervaren marketeer kan je adviseren in welke richting je moet gaan denken. Dat kan variëren van een SEO optimalisatie tot aan het adverteren in de zoekmachine of op social media.

De Affiliate Held plugin gebruiken

Voor alle affiliate websites maken wij gebruik van de Affiliate Held WordPress plugin. Met deze plugin kun je eenvoudig product toevoegen op naam of EAN. Als een van onze webdesigners de plugin voor je geïnstalleerd en gekoppeld heeft dan kun jij vooruit. Zo kun je iedere dag, week of maand een nieuw artikel maken. Gemiddeld kost het slechts 2 minuten om een product toe te voegen en in je bericht in te voegen. Er zijn een aantal design waaruit je kan kiezen, zodat het er ook professioneel uit ziet. Daardoor wordt de kans op een verkoop vele malen groter.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen met webmail van Telenet

Gooi oude laptops niet weg, deze kunnen restwaarde hebben!

Folieprinten met de hot foil printer.