GTE2
Image default
Dienstverlening

Hoe komt u van onverklaarbare lichamelijke pijnklachten af?

U heeft al enige tijd te maken met onverklaarbare lichamelijke pijnklachten. Dan is het natuurlijk hartstikke vervelend als u bij uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog bent uitbehandeld, zonder dat uw klachten zijn verminderd. U wilt immers niet belemmerd worden in uw dagelijkse activiteiten. Maar hoe komt u er nu écht vanaf? Of hoe leert u ermee omgaan, zodat u uw leven weer kunt oppakken? Kies dan voor pijnrevalidatie van Revalis. Onder toeziend oog van een revalidatiearts doen gespecialiseerde behandelaars er alles aan om uw pijnklachten naar de achtergrond te brengen. Interesse? Lees dan snel verder en kom meer te weten hoe het traject van pijnrevalidatie eruitziet.

Pijnrevalidatie bij specialist bestaat uit meerdere fasen

Bij Revalis werkt men met een traject dat bestaat uit meerdere fasen. De eerste fase is de screeningsfase. U vult een korte vragenlijst in die uw revalidatiearts vervolgens analyseert. Aan de hand van de uitkomst hiervan volgen een aantal vragenlijsten, zodat er tijdens het eerste consult direct bij de kern gestart kan worden. Komt u in aanmerken voor het pijnrevalidatieprogramma? Dan ondergaat u een aantal mentale en fysieke onderzoeken. Zodra de resultaten hiervan binnen zijn, bespreekt het revalidatieteam wat de juiste behandeling voor uw pijnklachten is. De start van het traject kan intensief worden, maar dit wordt na verloop van tijd minder. Na ongeveer tien weken moeten uw lichamelijke klachten aanzienlijk minder zijn. U wordt tot na het traject begeleidt totdat u uw aangeleerde vaardigheden toepast in uw dagelijks leven.

Is pijnrevalidatie iets voor u?

Denkt u na het lezen van dit artikel dat pijnrevalidatie uw klachten kan verminderen? Zorg er dan voor dat een medisch specialist u doorverwijst naar de professionals van Revalis. Zij zoeken naar de bron van de pijn, waardoor u leert omgaan met uw pijnklachten. Zo krijgt u uw oude leven weer terug en kunt u gaan en staat waar u wilt. Dat is wat u wilt, nietwaar?