GTE2
Image default
Telefonie

Hoe kun je zelf je telefoonhoesje pimpen?

Om je telefoon te beschermen kan je niet zonder een hoesje. Apple hoesjes beschermen je telefoon tegen allerlei beschadigingen. Als aanvulling kies je bovendien nog voor een screenprotector. Een hoesje is niet alleen veilig, maar je kan je er ook mee onderscheiden. Wil je zelf je telefoonhoesje pimpen? Met onze tips heb jij binnen no time een uniek exemplaar.

Dit heb je nodig voor het pimpen van je telefoonhoesje

Voor het pimpen van je hoesje heb je niet zoveel nodig. Met een aantal knutselspullen kom je al een heel eind. Denk hierbij aan glitters, stickers en washitape. Ook is doorzichtige lijm handig. Ga je voor een bling bling hoesje? Zorg dan voor strass steentjes in verschillende kleuren. Simpel en snel een hoesje pimpen kan met watervaste stift. Schrijf je favoriete spreuk op je telefoonhoesje in een mooi lettertype of versier je hoesje met sterretjes of streepjes. Een tekening overtrekken gaat ook prima. Ook nagellak is een handig hulpmiddel om je hoesje te versieren. Druppel nagellak op je hoesje voor een kunstzinnig effect of dep een sponsje in de nagellak en stempel dat op je hoesje. Tenslotte kan je strips of plaatjes uit tijdschriften knippen en deze op je hoesje plakken. Ideeën genoeg!

Waar haal je inspiratie vandaan?

Natuurlijk kan je je eigen fantasie de vrije loop laten, maar als je toch wat voorbeelden zoekt, geeft Pinterest je de leukste voorbeelden om je hoesje te versieren. Ook kan je je laten inspireren door hoesjes die te koop zijn. Schaf een paar goedkopere doorzichtige hoesjes aan of hoesjes in één kleur. Versier ze en zo heb je voor een klein budget verschillende hoesjes die je kan afwisselen. Kan je er geen genoeg van krijgen? Versier dan ook je tablethoes of de hoes van je laptop.

Voor meer info : Hoe kun je zelf je telefoonhoesje pimpen?