GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Horeca apparatuur beschikbaar aan scherpe prijzen

Wanneer u een horecazaak heeft, weet u hoe belangrijk het is om over goed materiaal te beschikken. Een keuken die uitgerust is met al het nodige zorgt ervoor dat u vlot aan de slag kunt. Het is dan ook net zo makkelijk dat u al dit materiaal op dezelfde plek vindt. Denk hierbij zeker aan Horeca Koeling. Dit is een webshop waarbij u een enorme selectie krijgt van horeca apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan friteuses, heteluchtovens, fornuizen of contactgrills. Hieruit maakt u een keuze en plaatst u een bestelling. Vervolgens zorgen de medewerkers ervoor dat al de producten zo snel mogelijk aan het adres dat u opgeeft worden geleverd. Bij een bedrag hoger dan €200,- gebeurt dit zelfs zonder verzendingskosten.

Een uitstekende service wacht op u

Horeca Koeling is eveneens de juiste beslissing door hun uitstekende service. Zij willen daarin niet alleen u voorzien van een goed product, maar ervoor zorgen dat u zolang mogelijk hiervan kunt genieten. Zo leveren zij advies op maat voor degene die dat nodig hebben. Twijfelt u over bepaalde horeca apparatuur? Dan is het altijd verstandig om contact op te nemen met de medewerkers van Horeca Koeling. Zij leggen namelijk alles tot in het uiterste detail voor u uit, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarin geniet u ook van enorm voordelige prijzen op alle producten. Heeft u een product aangeschaft maar blijkt u hier niet tevreden mee te zijn? Dan geldt er een geld terug prijsgarantie.

Waarom twijfelt u nog?

Profiteer van de vele voordelen die u geniet bij het aanschaffen van horeca apparatuur bij Horeca Koeling. Neem contact met hen op bij vragen of plaats uw bestelling via de webshop. Vervolgens kunt u een snelle en vlotte levering verwachten. Gaat er iets mis bij het installeren van het apparaat? Dan steken zij graag een hand voor u uit en bieden zij een volledige service voor u aan.

https://www.horecakoeling.be/