GTE2
Image default
Groothandel

In deze online drankenhandel vindt u alles wat u nodig heeft

De beste wijnen uit alle windstreken en de lekkerste dranken om een etentje te starten of af te sluiten; u vindt het allemaal bij online drankenhandel Le Grain Noble. De experts achter deze drankenzaak zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in wijn. Ze zijn dan ook dé partij bij uitstek om u te helpen bij het vinden van een specifieke wijnsoort of een fles van een bepaald merk. Hun wijnen stelen de show op iedere gelegenheid. Fleur het personeelsfeest op met een fruitige roséwijn, kies een witte wijn die de smaken van de vis op de barbecue complimenteert en verras je ouders met een smaakvolle, krachtige rode wijn uit Marokko, Zuid-Afrika of Nieuw-Zeeland.

Een drank voor iedere gelegenheid

 Belgen zijn wijnliefhebbers. Er komen steeds meer Belgische wijnen op de markt, die zeker niet moeten onderdoen voor hun collega’s uit het buitenland. Klanten vinden bij deze online drankenhandel wijnen van over de hele wereld. Stuk voor stuk worden ze zorgvuldig geselecteerd door de eigenaars van Le Grain Noble, die dankzij hun jarenlange ervaring echte experts in hun vak zijn. Ze breidden hun assortiment al snel uit met andere (sterke) dranken, waaronder whisky, cognac, gin, champagne, Lillet, enzovoort. Kortom: deze online drankenhandel heeft alles in huis voor liefhebbers van exquisiete dranken.

Proef de rijke smaak van Ben Nevis

Tot slot zetten we graag nog een exclusieve whisky in de kijker, die je kunt kopen bij bovengenoemde online drankenhandel. Het gaat specifiek om de Schotse Ben Nevis. Je herkent de naam misschien van de gelijknamige berg, en die heeft er inderdaad wat mee te maken. De distilleerderij van de Ben Nevis-whisky ligt aan de voet van deze berg. Het water dat nodig is om het brouwproces tot een goed einde te brengen, is afkomstig van de berg, wat de whisky uniek maakt. U bestelt hem eenvoudig op de website van Le Grain Noble, met levering op een adres naar keuze.