GTE2
Image default
Auto

In goede handen met de Zorgtaxi Rotterdam

Ben je in verband met een ziekte of handicap aangewezen op speciaal vervoer, dan ben je in goede handen bij Zorgtaxi Rotterdam. Er zijn diverse mogelijkheden om klanten zo comfortabel mogelijk te vervoeren van en naar het ziekenhuis of voor bezoek aan familie of andere sociale activiteiten. Zorgtaxi Rotterdam hanteert voor het vervoer speciale tarieven. Voor het gebruik van een speciale transportrolstoel geldt een extra toeslag. Om de efficiency te verhogen kunnen in een rolstoeltaxibus meerdere rolstoelgebruikers tegelijk worden vervoerd. Uiteraard staat de veiligheid van de passagiers altijd voorop.

Zorg op Maat

Zorg taxi Rotterdam biedt Zorg op Maat voor mensen die naar een ziekenhuis of medisch specialist moeten worden vervoerd. Dit zogenaamde “Zittend Ziekenvervoer” wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Uiteraard helpt de chauffeur waar nodig met in- en uitstappen.

Rolstoelvervoer

Voor ouderen en mensen met een beperking is het heel belangrijk om zo lang mogelijk en zo veel mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Zorgtaxi Rotterdam voorziet in die behoefte met gespecialiseerd vervoer voor rolstoelgebruikers en overige klanten met een beperking . In een comfortabel taxibusje word je vervoerd naar het ziekenhuis of de arts of van en naar een andere zorginstelling. De rolstoelbusjes zijn voorzien van adequate systemen om de rolstoel tijdens de rit goed vast te zetten. Verder beschikken ze over een elektrische lift en een verlaagde instap voor klanten die nog wel zelfstandig kunnen in- en uitstappen maar voor wie dit meer moeite kost. Ook het vervoer in een scootmobiel of elektrische rolstoel is mogelijk. Voor het reserveren van een Zorgtaxi kun je terecht op internet. Voer de term “zorgtaxi” in in je zoekmachine en je wordt doorverwezen naar de pagina’s van de vervoerders in de regio die dit speciale vervoer aanbieden. Zorgtaxi rijdt niet alleen in Rotterdam zelf, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Capelle a/d IJssel.

Voor meer info : In goede handen met de Zorgtaxi Rotterdam