GTE2
Image default
Aanbiedingen

Investeer in de reiniging van uw afzuigsystemen voor de horeca

Hygiëne is bij elke werkplaats bijzonder belangrijk. Zo biedt u de meest geschikte werkplaats aan uw werknemers. U wilt namelijk dat zij zorgeloos kunnen werken in de beste omstandigheden. Daarbij is het eveneens belangrijk voor de gezondheid om in de meest hygiënische omgeving te werken. Om hiervoor te zorgen is een regelmatige schoonmaakbeurt absoluut nodig. In de horeca is het een vereiste om elke dag schoon te maken, maar daarin wordt niet elk oppervlak even nauwkeurig meegenomen. Een reiniging van afzuigsystemen is iets wat regelmatig achterblijft in de horeca. Dit kan gevolgen hebben voor de lucht in de werkplaats, zeker zonder luchtbehandelingssysteem.

Vermijd onnodige risico’s en gevaren

Wat gebeurt er als de reiniging van de afzuigsystemen in de horeca te lang achterwege blijft? Dan hopen er zich vetresten op in de kanalen. Dit is niet alleen onhygiënisch en vervuilend voor de lucht in de omgeving, maar daarnaast vormt het brandgevaar. Valor Services staat klaar om deze taak op zich te nemen. Zij beschikken over gespecialiseerd personeel voor de reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca. Daarbovenop staan zij ook klaar om een luchtbehandelingssysteem te installeren. Dit zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit in uw gebouwen van de beste kwaliteit blijft. Vervuilende of ongezonde bestanddelen filtert dit innovatief toestelletje eruit, waardoor u en uw collega’s in een betere omgeving werken. Valor Services installeert snel dit luchtbehandelingssysteem en legt de precieze werking ervan graag voor u uit.

Twijfel niet om deze specialist onder de arm te nemen

Bij Valor Services zit u zeker goed voor een uitstekende dienstverlening. Zij zorgen er graag voor dat uw horecaonderneming vlot draait en voorzien is van alle nodige materialen en toestellen om de beste omstandigheden te creëren. Al deze factoren zorgen ervoor dat uw zaak nog beter zal functioneren en uiteindelijk nog meer tevreden klanten zal opleveren. Neem daarom zeker contact op met de medewerkers van Valor Services.