GTE2
Image default
Aanbiedingen

iPhones voor nog geen 300 euro!

Ieder jaar komt Apple weer met nieuwe modellen op de klippen. Vaak beschikken ze over een iets betere processor of camera. Zo nu en dan worden er extra functies aan toegevoegd. De gewoonte van velen is om de nieuwste iPhone te kopen. Echter, is het wel per se nodig om de hoofdprijs te betalen? In dit artikel zoomen we in op een aantal van Apple’s meest populaire iPhones, die je al voor 300 euro kunt kopen. Zo houd je weer wat geld over voor andere dingen. Thanks us later! 

Lange ondersteuning van iPhones

Als je kijkt naar hoe je iPhone-gebruik, kun je nog beter bepalen welke iPhone je nodig hebt. Daarbij is het goed om te weten dat de iPhone vooral gaat over de hardware. Apple biedt op al haar devices dezelfde iOS-ondersteuning. Deze software zorgt ervoor dat je iedere app, functie of techniek kunt gebruiken op jouw iPhone.

Het voordeel van deze software-ondersteuning van Apple is, dat het jarenlang meegaat. En daardoor ook jaren langer dan de ondersteuning van andere tech-giganten zoals Samsung. Doorgaans levert Apple zo’n 5 tot 6 iOS-updates, waar andere software vaak maar 2 of 3 jaar wordt opgefrist. Hierdoor zijn ook iPhones en iPads van een paar jaar oud nog steeds zeer aantrekkelijk. Tel daar de vooruitlopende technieken bij op en je zou haast gek zijn om een bedrag van duizend euro uit te leggen, voor een iPhone vanwege de release-date.

Dit is vooruitgang

De oplossing hiervoor is het kopen van een refurbished iPhone. Als je kiest voor zo’n opgeknapte iPhone van professionele refurbished-leveranciers, geniet je namelijk ook nog eens van extra voordelen. Zo bespaar je tot wel 60% en geniet je van 2 jaar garantie bij de nummer 1 Refurbished Apple specialist van de BENELUX: Forza Refurbished. Naast de prijs en garantie, beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je nog meer verzekerd van een betrouwbare aankoop. Daarnaast is refurbished ook nog eens duurzaam. We snappen hierdoor maar al te goed dat een scherpe prijs, goede garantie, kwaliteitslabel en duurzame keuze heeft geleid tot de Forza-slogan: THIS IS FORZA. Want dit is voorwaartse kracht, dan wel vooruitgang. 

Groot gamma refurbished iPhones

Als je op zoek bent naar een iPhone met een vertrouwd design, heeft Forza Refurbished meerdere opties in de schappen. De iPhone 8 refurbished is één van de meest Populaire modellen, welke beschikt over een Touch ID-vingerafdrukscanner, 12 megapixel-camera en draadloos oplaadbare batterij. Dit toestel heb je zelfs voor minder dan 300 euro. Op dit moment heb je zelfs al een refurbished iPhone 8 bij Forzavanaf 179 euro!

Heb je liever een iets groter 5.8 inch OLED-beeldscherm, Face ID-ontgrendeling en dubbel camerasysteem? Dan je het beste de iPhone X refurbished kopen. Dit toestel is in hetzelfde jaar als de iPhone 8 uitgebracht, maar is vanwege de vooruitlopende technieken iets prijziger. Ondanks de iPhone X prijziger is dan de iPhone 8 refurbished, heb je dit toestel nog steeds voor veel minder dan de nieuwste Apple iPhone van rond de duizend euro. De iPhone X heb je zelfs al voor 249 euro in je bezit. Als je de iPhone X met een snelle processor wilt, dan kun je het beste gaan voor de refurbished iPhone XS. Dit toestel heb je al voor 289 euro en beschikt over een kraakhelder OLED-beeldscherm, dubbel camerasysteem en Face ID-ontgrendeling. Kortom, genoeg keuze voor nog minder dan 300 euro. De iPhone 8 begint zelfs al bij 179 euro, waar de meest uitgebreide iPhone (XS) voor nog geen honderd euro meer in je bezit is.