GTE2
Image default
Dienstverlening

Jouw ideale zorgverzekering

Heb jij al een zorgverzekering gevonden die helemaal past bij wat jij nodig hebt? Niet elke zorgverzekeraar biedt een zorgverzekering die voldoet aan jouw wensen. Bij ZorgDirect vinden we het belangrijk dat je een zorgverzekering op maat kunt afsluiten. Daarom bieden wij een ruime keuze in verschillende aanvullende verzekeringen, maar ook losse tandartsverzekeringen. Daarbij kun je bij ZorgDirect altijd rekenen op een aantrekkelijke premie en goede klantenservice.

Vrije zorgkeuze met ZorgDirect

Als je naar het ziekenhuis of de fysiotherapeut moet, dan wil je het liefst zelf kunnen kiezen waar je naartoe gaat. Daarom biedt ZorgDirect een vrije zorgkeuze voor iedereen die bij ons verzekerd is. Dit betekent dat je behandeling uit de basisverzekering altijd vergoed wordt, naar welke zorgverlener je ook toe gaat. De enige eis die we stellen is dat deze erkend is en zorg biedt van goede kwaliteit.

Natura of restitutiepolis

De basis zorgverzekering kan een natura of restitutiepolis zijn. Bij ZorgDirect hebben we gekozen voor een restitutiepolis, die de vrije zorgkeuze mogelijk maakt. Waar je bij een restitutiepolis ook de kosten voor ongecontracteerde zorg vergoed krijgt, is dit bij een naturapolis niet het geval. Bij zorgverzekeraars die gebruik maken van een naturapolis, zit je min of meer vast aan de zorgverleners waarmee een contract is afgesloten. ZorgDirect biedt een ruime keuze uit zorgverleners die een contract met ons hebben afgesloten, maar het is toch prettig om ook een andere zorgaanbieder te kunnen kiezen. Wil je meer weten over de zorgverzekering van ZorgDirect? Bel ons dan, of stuur een bericht via WhatsApp. We helpen je graag!

Voor meer info : Jouw ideale zorgverzekering