GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een specialist in Dräger gaspakken

Als bedrijfseigenaar in de industriesector hecht u waarschijnlijk enorm veel belang aan veiligheid en hygiëne. U wilt immers niet dat er iets gebeurt met uw werknemers dat enorme gevolgen kan hebben voor hun gezondheid en voor uw bedrijf. Komen uw werknemers in aanraking met gas? Dan kunnen maskers een oplossing bieden. Er zijn echter nog betere manieren om uw personeel te beschermen, namelijk met gaspakken van bijvoorbeeld het gekende Duitse merk Dräger. Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken kunt u terecht voor deze pakken!

Bekijk de mogelijkheden

Indien uw werknemers vaak in een omgeving met gassen moeten werken, is het hoogstwaarschijnlijk aangeraden om de gaspakken van Dräger te kopen. U zult ze immers vaak nodig hebben. Denkt u dat er iets mis is met een pak? Of wilt u deze voor deze zekerheid gewoon eens laten controleren? Dan kunt u ook bij Volgelaatsmasker.be terecht. Zij kunnen beschadigingen aan uw pakken nauwkeurig herstellen doordat hun werknemers alle nodige opleidingen hebben gevolgd en over jaren aan ervaring beschikken. Na de herstelling zullen ook altijd de pakken nog eens grondig testen, zodat u 100 procent zeker weet dat uw werknemers veilig kunnen werken. U kunt de pakken bovendien ook laten reinigen. Heeft u slechts een eenmalig project? Dan is er ook de mogelijkheid om de gaspakken van Dräger te huren. Zo kunt u heel wat kosten besparen.

Maak een afspraak voor een offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in gaspakken van Dräger via deze specialist in veiligheid en hygiëne uit Hoboken? Dan kunt u hen contacteren voor een afspraak en voor een op maat gemaakte offerte. Of u nu wilt huren of pakken wilt kopen, zij zijn altijd transparant over de prijzen. Heeft u bepaalde vragen over hun diensten? Ook dan kunt u hen altijd contacteren. Ze zullen u altijd helpen met advies en hulp op maat.

https://www.volgelaatsmasker.be/