GTE2
Image default
Bedrijven

Kies voor een uitstekende beveiliging met de Stackdoor

U wilt toch ook dat uw winkel of bedrijfspand de beste beveiliging heeft? Daarom kiest u voor een innovatief beveiligingshek als Stackdoor. De Stackdoor biedt heel wat voordelen in vergelijking met een traditioneel rolhek. Dit hek neemt minder plaats in dan een gewoon rolhek en oogt bovendien veel knapper. In tegenstelling tot een rolhek, worden de panelen van de Stackdoor opgestapeld tot een compact pakket. U profiteert altijd van een snelle installatie van een Stackdoor. Omdat de installatie zelfdragend is, kunt u de Stackdoor monteren aan de wanden of aan het plafond. Dit stapelhek is verkrijgbaar in elke RAL kleur. Zo rust u uw pand uit met sterke en knap ogende beveiliging. Beveilig snel uw pand met veiligheidshekken zoals de Stackdoor van Dujardin.

Kies de beste beveiliging met de sterke Stackdoor en inbraakwerende kluizen

Bescherm uw woning of bedrijfspand tegen diefstal door te kiezen voor een innovatief stapelhek of rolhek. Dujardin is uw partner in dit geval. Bij hen vindt u alles om uw pand en de inboedel ervan te beveiligen, van stapelhekken, zoals de Stackdoor, tot brandwerende kluizen en panicrooms. Dujardin helpt u om alle risico’s buiten te sluiten, van brand tot inbrekers. De brandwerende kasten voldoen aan alle relevante Europese normen, zoals NEN-EN 1047-1 en NEN-EN 15659. Bij deze specialist in beveiligingsoplossingen geniet u van een snelle en vakkundige installatie van uw kluis, Stackdoor en meer. Zo is uw pand verzekert van de beste beveiliging.

Vakkundige installatie en plaatsing van kluizen en stapelhekken zoals de Stackdoor

Wilt u een rolhek of stapelhek laten installeren in uw woning of pand? Daarvoor gaat u naar een specialist. Zo weet u zeker dat het product op de juiste manier geplaatst wordt en dat uw pand of woning op de juiste manier beveiligd is met bijvoorbeeld een Stackdoor. Ook kluizen worden vakkundig geplaatst en chemisch verankerd door Dujardin. De medewerkers plaatsen brandwerende en inbraakwerende kluizen, maar ook sleutelkuizen en archiefkasten. De meeste geschikte beveiligingsoplossing vindt u bij Dujardin. Bovendien bieden zij een 24/7 service indien er zich een probleem voordoet met uw kluis, ongeacht het merk van de kluis. Weet u al waarvoor u deze specialist inschakelt?