GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat dit bedrijf uit Limburg jou helpen bij de keuring van je elektrische installatie

Als energiedeskundige is Nepeba uit Genk uitermate geschikt om jou te helpen bij allerlei zaken omtrent energiebesparing, ventilatieverslaggeving, stookolie- en elektriciteitskeuring, veiligheidscoördinering van je nieuwbouw of renovatie en EPB/EPC. Als jouw elektrische installatie in Limburg dus aan een keuring toe is, is de deskundige van dit bedrijf de juiste persoon om je daarbij  te helpen. Deze persoon zorgt ervoor dat jouw installatie voldoet aan het Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties (AREI). Voldoet jouw elektrische installatie in Limburg aan deze AREI-normen, dan kun je met een gerust hart de keuring ingaan. Het erkend controleorganisme doorloopt de keuring namelijk aan de hand van de voorschriften van het AREI.

Een blowerdoortest uitvoeren

Ga je een woning bouwen of verbouwen, dan dien je je ook te houden aan de regelgeving op het gebied van EPB (Energie Prestatie en Binnenklimaat). Uw bouwproject dient een wettelijk verplicht niveau van energievoorziening en energiebesparing te halen. Een manier om dit te testen is met een blowerdoortest. Nepeba kan deze test voor je uitvoeren. Met e blowerdoortest wordt de luchtdichtheid van je woning vastgesteld. Deze luchtdichtheid heeft veel invloed op de effectieve warmteverliezen van je woning. Verliest je woning veel lucht? Dan kan dit condensatie en schimmelvorming tot gevolg hebben. Een ander gevolg is een hogere energiefactuur, omdat je woning ook warmte verliest. Als expert op het gebied van energiebesparing, helpt dit bedrijf jou door gegrond advies te geven over de manieren waarop jij energie kan besparen in jouw woning.

Neem contact op voor een afspraak

Wil jij hulp bij de keuring van jouw elektrische installatie in Limburg? Wil je weten of jouw huis luchtdicht is met behulp van een blowerdoortest? Schakel dan dit bedrijf uit Genk in. Je plant eenvoudig een afspraak met een echte specialist door contact op te nemen via de contactgegevens op de website van dit bedrijf.

https://www.nepeba.be/