GTE2
Image default
Dienstverlening

Laat jouw podcast nog beter over komen met Stock Music

Houd jij je veel bezig met media? En ook met het ontwikkelen hiervan? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een podcast met muziek eronder. Voor de muziek die je gebruikt moet je vaak rechten betalen. Deze kosten lopen al snel hoog op. De toepassing van Stock Music lost dit op. Dit is een manier om kosten te besparen en je behoudt de kwaliteit van de muziek. Bij Earforce beschikken ze over een grote en diverse collectie Stock Music. Jij betaalt een klein bedrag aan de maker van het nummer. En de toepassing van de muziek geeft jouw podcast net dat extra zetje om hem nog beter over te laten komen op de luisteraar.

Stock Music is als de kers op de taart

Wat is rechtenvrije muziek precies? Dit betekent dat je geen bedrag hoeft te betalen aan de maker voor een specifiek nummer of lied. Niemand heeft dus het ‘recht’ over die muziek. De toepassing hiervan komt veel voor in films als achtergrondgeluid of als je bijvoorbeeld zelf een video maakt en deze online zet. Als je hiervoor muziek gebruikt waarbij je de rechten moet betalen, ben je snel veel geld kwijt. Het voordeel van Stock Music is dus dat je vele malen goedkoper uit bent dan bij de populaire en algemeen bekende muziek. Stock Music laat je maken door Earforce. Dit bedrijf schrijft deze vorm van muziek speciaal voor audioproducties. Ga jij bijvoorbeeld een podcast maken, dan is de Stock Music perfect voor jou. Kies ervoor om jouw muziek te laten componeren en produceren door Earforce.

Ontdek Stock Music en de voordelen ervan

Je herkent het wel. Je zit in de auto en hoort een leuk nummer op de radio. Om dat nummer te mogen spelen, betaalt de radio een bedrag aan de maker van het lied. Ze betalen voor het gebruiksrecht om het nummer te mogen spelen. Stel, jij hebt een video gemaakt voor jouw bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt. Nu ben je op zoek naar een nummer wat daar goed onder past. Je denkt direct aan het nummer dat je op de radio hoorde. De rechten voor het nummer kosten heel veel geld, te veel om dit onder jouw video te zetten. De oplossing hiervoor is Stock Music van Earforce. Deze muziek is vrij van rechten en hier betaal je dus een veel kleiner bedrag voor. Zet je video kracht bij met Stock Music uit het ruime assortiment van Earforce.