GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat u adviseren bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering

Er komt vaak veel bij kijken als u een bedrijfsautoverzekering af wilt sluiten. Er zijn allerlei verzekeringsmaatschappijen die een dergelijke verzekering aanbieden. En daarnaast wilt u ook rekening houden met de verschillende premies. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Heeft u een ongeluk gehad met de auto van de zaak? Wat doet u in dit geval? Dat vertellen de schadespecialisten van Poliscounter u graag. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Poliscounter helpt u graag met het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Hier profiteert u altijd van aantrekkelijke voordelen. U wilt toch ook niet te veel betalen voor een verzekering? Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Gerelateerde artikelen

Help uzelf verder met coaching in Zeeland

Profiteer zelf van de vele voordelen van plasma cleaner

Bewaar uw spullen makkelijk en veilig in smart lockers