GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat u adviseren bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering

Er komt vaak veel bij kijken als u een bedrijfsautoverzekering af wilt sluiten. Er zijn allerlei verzekeringsmaatschappijen die een dergelijke verzekering aanbieden. En daarnaast wilt u ook rekening houden met de verschillende premies. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Heeft u een ongeluk gehad met de auto van de zaak? Wat doet u in dit geval? Dat vertellen de schadespecialisten van Poliscounter u graag. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Poliscounter helpt u graag met het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Hier profiteert u altijd van aantrekkelijke voordelen. U wilt toch ook niet te veel betalen voor een verzekering? Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.