GTE2
Image default
Gezondheid

Laat uw pijn verlichten door deze kinesist uit Wetteren

Heeft u pas een ongeluk of blessure gehad en dient u hiervoor te revalideren? Of zit u met spier- en gewrichtspijnen waar u uiteraard vanaf wilt? Dan staat de ervaren kinesist van Kinesiau uit Massemen, bij Wetteren, graag voor u klaar. Tijdens een verkennend intakegesprek van een uurtje gaat deze professional kijken naar wat uw probleem juist is en gaat hij op zoek naar de beste en meest doeltreffende oplossing. Vervolgens stelt hij een plan op dat uw aantal sessies, van zo’n half uur tot drie kwartier, zal bevatten. Lees hieronder meer over de behandelingen die deze expert aanbiedt.

Waarvoor u terecht kunt bij deze ervaren kinesist uit Wetteren

Voor elke pijn beschikt deze ervaren kinesist uit Wetteren wel over de juiste behandeling. Hieronder een kort overzicht voor de therapieën waarvoor u bij hem terecht kunt:

–          Algemene kinesitherapie

–          Manuele therapie

–          Neurologische revalidatie

–          Andullatietherapie

–          Kinesiotape

Ook voor de zogenaamde B-E-St-therapie zit u op de juiste plaats bij deze professional. Bio Energy Stimulation (B-E-St) laat toe om letsels te behandelen met microfrequenties waarbij microcurrent of bio-stimulatie stroom wordt gebruikt. Door deze stroom te gebruiken worden een groot aantal aandoeningen verholpen, wat met de hulp van enkel en alleen een kinesist, zoals deze specialist uit Massemen, bij Wetteren, niet opgelost raakt.

Schakel de hulp van deze specialist in

Zit u met helse pijnen in uw gewrichten of spieren of begint u aan een revalidatietraject? Maak dan een afspraak met deze arts met persoonlijke aanpak en start uw behandeling. Ook indien u onbeantwoorde vragen heeft, kunt u hem contacteren aan de hand van de contactgegevens die u terugvindt op de overzichtelijke en toegankelijke website van deze expert in kinesitherapie. De kinesist uit Wetteren beantwoordt met veel plezier al uw vragen. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met deze behulpzame expert.