GTE2
Image default
Verbouwen

Laat uw vloeren en chapewerken doen door Danny Wouters

Laat uw vloeren en chapewerken doen door Danny Wouters

Vloerwerken Danny Wouters is een zeer ervaren Belgisch familiebedrijf uit het Belgische Heist-op-den-Berg. Ze hebben 30 jaar ervaring op het gebied van muurtegels, vloeren, badkamers, chapewerken, natuursteen, tuinwerken, terrassen en opritten. De vaklieden zijn gespecialiseerd in totaalprojecten voor zowel binnen als buiten. Dankzij het persoonlijke contact zijn de diensten veeral goedkoper en overzichtelijker voor de klant. In dit artikel bespreken we een aantal van hun diensten.

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters hebben ervaring in alle mogelijke technieken van het vloeren. Er is geen ondergrond waar ze niet mee uit de voeren kunnen. Door de samenwerking met diverse fabrikanten, zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die komen kijken bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het chape- en purwerken geven ze niet uit handen. Hierdoor heeft u maar 1 bedrijf nodig voor het totale plaatje.

Tegelwerken

Bij het zetten van tegelwerken worden door onervaren zetters vaak fouten gemaakt. Het is secuur werk dat bij voorkeur door een ervaren tegelzetter uitgevoerd moet worden. De tegelzetters van Danny Wouters kennen de knepen van het vak en zorgen ervoor dat wanden volledig waterdicht zijn voordat de tegels worden geplaatst. Zowel in keukens als badkamers zorgen ze ervoor dat het resultaat van de tegelwerken strak en volledig naar wens zal zijn.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloeren zoals laminaat, tegels of parket geplaatst kunnen worden. Het is belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kan er een chape gebruiken om de vloerbelasting op bijvoorbeeld een verwarmingsvloer te verdelen. Omdat een chape uw vloer het liefst zo lang mogelijk moet kunnen blijven dragen, is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket op het gebied van chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken. Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

http://vloerwerkenwouters.be