GTE2
Image default
Auto

Lease de ideale bedrijfsauto en regel het online

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een stoere caddy, overweeg dan eens om hem te leasen. Dat biedt veel voordelen ten opzichte van kopen. Je hoeft niet een groot bedrag in één keer te investeren en jij of je medewerker(s) rijden in een gloednieuwe auto die representatief is voor je bedrijf. Je kunt prima voor de dag komen bij je klanten als je kiest voor een Volkswagen Caddy leasen. Het is een ruime auto met veel laadruimte zodat je goederen of materialen gemakkelijk en veilig kunt vervoeren. Het leasen van een auto is financieel zeer aantrekkelijk.

Vaste maandlasten, geen onverwachte kosten

Kiezen voor leasen betekent dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Je kunt de kosten voor de lease van je auto voor de komende jaren alvast in de boeken zetten, want het bedrag blijft gedurende de hele looptijd van het leasecontract gelijk. Ook op een leaseauto kun je het logo van je bedrijf laten zetten zodat je herkenbaar bent op de weg en gelijk reclame maakt voor je onderneming. Je hebt geen extra kosten voor onderhoud en reparatie en de auto is ook goed verzekerd mocht er schade ontstaan.

Geen extra kosten voor je wagenpark

Wil je meerdere auto’s leasen voor je bedrijf dan kun je vaak een nog scherper tarief afspreken met de leasemaatschappij. Dit kan een leuke besparing opleveren. Je betaalt alleen nog de brandstofkosten, maar daarvoor zijn tegenwoordig handige en voordelige tankpassen verkrijgbaar, dit kun je vaak meteen regelen als je de auto gaat leasen, de leasemaatschappij kan je hier verder over informeren. Kortom, het heeft veel voordelen om voor je bedrijf lease te overwegen in plaats van aankoop als het om auto’s gaat. Je kunt op het internet meer informatie vinden over het bedrijfsmatig leasen.

Voor meer info : Lease de ideale bedrijfsauto en regel het online