GTE2
Image default
Dienstverlening

Maaien wordt leuk met een John Deere zitmaaier

Met een John Deere zitmaaier wordt grasmaaien u wel heel gemakkelijk gemaakt. Een gebruikersvriendelijk dashboard, elektronische snelheidscontrole en daarbij hebben de verschillende modellen ook verschillende opties. Als u dus een fijne en veilige zitmaaier zoekt om uw gras netjes bij te houden, is een zitmaaier van dit Amerikaanse merk zeker een goede keus. Maar met de gemaakte keuze voor een zitmaaier van John Deere bent u er nog niet. Er zijn namelijk veel verschillende modellen en het is verstandig voorafgaand aan uw aankoop te bekijken welke uitvoering het beste past bij uw wensen.

De John Deere X584 zitmaaier betekent volop gemak

Heeft u een groot terrein wat bijgehouden moet worden en bent u op zoek naar een zeer degelijke en luxe zitmaaier waarmee u gemakkelijk en snel kunt werken? Dan is de John Deere X584 zeker een goede keus. Deze zitmaaier met 2 cilinder motor heeft een luxe hoge stoel, beschikt over 4 wielbesturing, cruise control en stuurbekrachtiging. Daarbij heeft hij een zware rijmotor, dus is hij ook zeer geschikt voor het zwaardere werk. U kunt kiezen voor een maaidek van verschillende breedtes, waarvan de maximale breedste maar liefst 137 cm is. Zo gaat grasmaaien wel heel snel en gemakkelijk! Daarbij krijgt u garantie tot wel 4 jaar en/of 500 draaiuren op deze John Deere zitmaaier.

De John Deere X584 en andere zitmaaiers koopt u in de Betuwe

De John Deere X584 is één van de luxere modellen zitmaaiers. Bent u juist op zoek naar een kleiner en wendbaarder model? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De X584, maar ook alle andere uitvoeringen van de John Deere zitmaaiers, kunt u kopen bij De Kock Machines in Lienden, gelegen in de Betuwe. Bent u benieuwd hoe de zitmaaiers rijden en wilt u verschillende met elkaar vergelijken? Dan is het verstandig om langs te gaan om een proefrit te maken en te kijken welke zitmaaier het beste bij u en uw wensen past.

https://dekockmachines.nl/