GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak de verstandige beslissing en doe een gratis hoortest

Het is vaak moeilijk om zelf te achterhalen hoe goed uw gehoor werkt. Heeft u soms moeite met het verstaan van uw gesprekspartners? Heeft u regelmatig last van oorsuizen? In beide gevallen is het zeker geen slecht idee om uw gehoororgaan te laten testen. Bij Hoorcentrum Doudelet kan dit volledig kosteloos. Tijdens een gratis hoortest zit een specialist samen met u en voeren jullie samen een aantal proeven uit. Hierbij wordt er gericht gezocht naar de verstaanbaarheid van bepaalde tonen en frequenties en brengt de specialist de kwaliteit van uw gehoor in kaart. Deze specialist zal, indien nodig, u ook doorverwijzen naar manieren om uw gehoor te ondersteunen of te verbeteren. Bij Hoorcentrum Doudelet bieden zij hiervoor een aanzienlijk aanbod aan mogelijkheden aan.

Laat uw bijstaan met professioneel advies

De gratis hoortest is volledig vrijblijvend, maar zeker een uitstekende beslissing voor vele mensen. Iedereen kan langskomen om een beeld te krijgen van zijn/haar gehoor. Wanneer gehoorverlies optreedt en dit op tijd kan worden waargenomen, zijn er eventueel nog manier om dit proces af te remmen of het gehoor terug te trainen. Dit gebeurt vaak door middel van een gehoorapparaat. Hierbij hebben velen nog het beeld van een opvallend en groot toestel aan de oorschelp. Dit wordt vaak gezien als een onaantrekkelijke toepassing die velen zolang mogelijk proberen te vermijden. Moderne technologie leverden reeds kleine en innovatieve apparatuur op, tot zelfs een onzichtbaar gehoorapparaat. Door de implementatie van deze toestellen kan in vele gevallen een beduidend verschil betekenen.

Maak een afspraak

Zou u graag een gratis hoortest laten uitvoeren bij deze gehoorspecialist in Antwerpen? Dan maakt u het best een afspraak met een van de audiologen door contact op te nemen met de medewerkers van Hoorcentrum Doudelet. Zo maakt u absoluut de juiste beslissing en verzorgt u uw gehoor voor de lange termijn.

https://www.doudelet.be/