GTE2
Image default
Dieren

Maak een afspraak bij deze kine in Hoogstraten

Haast iedereen kent het wel. U heeft een blessure die maar niet wil genezen. Of u heeft pijnklachten, waarvan de oorzaak en oplossing onduidelijk is. In zo’n geval kunt u best naar een kinesist gaan. De beste kine in Hoogstraten is MOVE TO GO. Deze gepassioneerde kinesiste heeft namelijk echt een enorme expertise. Zo heeft ze maar liefst vier verschillende opleidingen in verband met kinesitherapie afgerond. Ook van osteopathie en dry needling kent ze het een en het ander. Ze zal u dus zeker met uw klachten kunnen helpen.

Een geschikte behandeling voor al uw pijnklachten

Misschien vraagt u zich af met wat voor klachten u allemaal bij deze kine in Hoogstraten terecht kunt. Er zijn veel verschillende problemen waarmee een kinesist u kan helpen. Zo is het nuttig om naar een kine te gaan bij volgende klachten:

  • Sportblessures, zoals een spierscheur of een overbelasting
  • Post-operatieve revalidatie
  • Rug- en nekklachten
  • Duizeligheid
  • Hoofdpijn

Deze kinesiste leert u dan heel gerichte oefeningen aan om uw klachten te verbeteren. Soms volstaat gewoon kinesitherapie echter niet. In dat geval kan osteopathie nuttig zijn. Hierbij wordt gezocht naar bewegingsblokkades in het lichaam die aan de oorzaak liggen van de klachten. Door middel van verschillende technieken wordt dan geprobeerd om het evenwicht in het lichaam opnieuw te herstellen. Hierdoor wordt het zelfregulerend mechanisme van het lichaam gestimuleerd. Het goede nieuws is dat deze kine in Hoogstraten dit ook kan! U hoeft hiervoor dus niet naar een andere specialist te gaan.

Zeg vaarwel tegen vervelende blessures

Als u zo snel mogelijk van uw pijnklachten af wilt, staat er u maar één ding te doen. Neem spoedig contact op met deze kine in Hoogstraten via de contactinformatie op haar website. U vindt er ook een handige tool om een afspraak te maken. Daarnaast staat er ook meer informatie over haar behandelingen online.

https://movetogo.be/