GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak gebruik van de vele diensten van deze ervaren apotheker uit Lier

Lier

Bent u op zoek naar een apotheker in Lier met een persoonlijke aanpak? Vertrouw dan op de deskundigheid van Apotheek Van Look. Hun hoofdvestiging bevindt zich in het centrum van Lier, ze hebben echter ook een vestiging aan de noordrand van Lier. In beide filialen is het team ervaren en professioneel en staan ze klaar met raad en advies over uw geneesmiddelen.

Deze diensten bieden de experts van de apotheker uit Lier aan

U kunt terecht voor verschillende diensten bij deze ervaren apotheker uit Lier. Denk hierbij maar aan het volgende:

–        Huisbereide geneesmiddelen op maat van de patiënt

–        Cosmetica en huidverzorging voor gevoelige huidtypes of mensen met allergieën

–        Voeding en verzorging voor dieren

–        Hulpmiddelen voor thuiszorg

–        Verzorging voor baby en mama

–        Verzorging voor zij die slechter te been zijn door ouderdom of na een blessure of operatie

–        Tips en tricks voor onder andere het aanleggen van een reisapotheek

 

Bovendien is het mogelijk om deze apotheker uit Lier in te schakelen als huisapotheek. Concreet betekent dat, dat de medewerkers uw medicatieschema nauw opstellen en nauw op de voet volgen. Daarnaast is er ook intensief contact met uw huisarts, waardoor persoonlijke begeleiding steeds gegarandeerd is.

Schakel de hulp van deze apotheker in

Aarzel zeker niet om uw eventuele vragen te stellen aan de betrokken medewerkers van deze apotheek, ze helpen u met veel kennis, expertise en plezier. U kunt bij hen langsgaan in een van hun vestigingen of u kunt hen telefonisch contacteren. U kunt, indien u dat verkiest, ook altijd een mail sturen. De contactgegevens die u nodig heeft hiervoor kunt u eenvoudig en snel terugvinden op de website van deze ervaren apothekers. Wilt u overigens meer te weten komen over het team of wilt u hen voor een andere reden graag contacteren? Twijfel dan zeker niet, zij verwelkomen u met veel plezier!