GTE2
Image default
Woning en Tuin

Maak je woning compleet met aluminium binnendeuren

Er bestaan verschillende soorten binnendeuren waarmee je een unieke en stijlvolle look geeft aan jouw huis. De aluminium binnendeuren van IDA passen dankzij hun tijdloos design mooi in heel diverse interieurs. IDA, wat staat voor Interior Doors Aluminium, vervaardigt aluminium binnendeuren en wanden in een industriële stijl. Door het gebruik van een speciale poederlak met hamerslag effect krijgen hun designs in een stalen look. In combinatie met glas zijn de aluminium binnendeuren en binnenwanden minimalistisch van uitstraling en dragen ze bij aan een open en ruimtelijke sfeer in jouw woning.

Deze deuren leveren jou een veelzijdige winst op

Het ruimtelijke effect dat de aluminium binnendeuren van IDA creëren, zorgt voor een harmonieuze verbinding tussen de verschillende ruimtes in jouw woning zonder daarbij privacy uit het oog te verliezen. Je scheidt ruimtes van elkaar en verbindt ze met elkaar bijvoorbeeld met een pivot- of taatsdeur. Doordat de deuren uit aluminium bestaan, zijn ze slanker dan houten deuren en lichter dan stalen deuren. Bovendien maakt IDA gebruik van erg stevig aluminium. Omdat dit materiaal ook makkelijk te onderhouden is, haal je een binnendeur in huis dat op lange termijn zijn waarde niet verliest. Daarnaast zijn de binnendeuren en binnenwanden van IDA een milieubewuste keuze. Doordat aluminium 100 procent recyclebaar is, zijn ze namelijk erg duurzaam.

Er zijn veel variatiemogelijkheden

In het assortiment van IDA vind je diverse soorten deuren, zoals de pivot- of taatsdeur, dubbele deuren of enkele deuren. De lak kan in een scala van kleuren aangebracht worden, waardoor de deuren altijd aansluiten bij het kleurenschema van jouw interieur. Op deze lak heb je ook nog eens 15 jaar garantie. Verderheb je de keuze tussen een moderne, klassieke of industriële deurklink. Verder kunnen de deuren op maat worden gemaakt voor jouw specifieke woonruimte. Wil je graag meer weten over deze aluminium binnendeuren? Bezoek dan de website van IDA. Hier vind je bovendien ook meteen een verkooppunt bij jou in de buurt.

https://idadoors.com/