GTE2
Image default
Banen en opleidingen

manager engineering vacatures.today

manager engineering vacatures.today

 Engineer-Dosign Engineering is in onderhandeling met een bedrijf dat zich bezighoudt met de behandeling van industrieel afval om een ​​engineering manager te vinden. Je bent verantwoordelijk voor maximaal 200 miljoen euro aan circulaire economie, milieu- en energieprojecten in West-Europa. Geïnteresseerd in de functie van engineering manager? Stuur uw cv om op “Solliciteren” te klikken en vertel ons waarom u denkt dat u een geschikte kandidaat bent.

Zorg voor contact met externe leveranciers en interne klanten; Advies en begeleiding geven aan projectingenieurs; Ontwikkel nieuwe projecten van begin tot eind; Keuze concept Beheer belanghebbenden; Stel een projectteam samen; Toezicht houden op kwaliteit, budget, plannen; Complexe samenwerking bij het opzetten van joint ventures; Afronding van het project.

 

Je bent industrieel of burgerlijk ingenieur; Ervaring met circulaire economieprojecten heeft de voorkeur; Je kunt 10 jaar werkervaring bekijken als projectmanager van een grootschalige industriële installatie; Je hebt een proactieve aanpak en enthousiasme om mensen te coördineren en te motiveren; Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden; Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands; Je bent bereid om sporadisch te reizen om deel te nemen aan het project; Je hebt een goede kennis van het Frans.

 

Zie meer vacature.today voor manager engineering

 

 

https://vacatures.today/technical-jobs.html