GTE2
Image default
Aanbiedingen

Mijn positieve ervaring met een Ayahuasca ceremonie

Recent heb ik bij Innerlijke-reis een Ayahuasca ceremonie gedaan en ik ben hier heel erg enthousiast over, daarom heb ik ook besloten om er een blog over te schrijven. Meer mensen moeten hiermee bekend worden. Ik heb er namelijk verschillende dingen mee bereikt, zo heb ik op dit moment als gevolg van de Ayahuasca ceremonie meer rust in mijn hoofd en weet ik beter waar mijn krachten liggen. Ik ben als het ware op zoek gegaan naar de ware ik. Het is heel erg fijn om dit bij jezelf te merken en zo zijn er nog een aantal voordelen op gebied van gezondheid.

 

Hoe de Ayahuasca ceremonie in zijn werk ging

Toen ik bij Innerlijke-reis binnenkwam om van start te gaan met de Ayahuasca-ceremonie kreeg ik heel hartelijk een kopje thee waarna alle deelnemers met elkaar kennis gingen maken. Dit wordt gedaan om er een ontspannen sfeer te creëeren, dit vind ik zelf heel erg belangrijk, op deze manier kom je ook tot een beter resultaat is mij verteld door Innerlijke-Reis. Na een korte introductie kleedt iedereen zich om in lichte kleding en daarna loopt iedereen naar de ceremoniezaal waar voor iedere deelnemer een matras ligt. De Ayahuasca ceremonie start dan vervolgens met een gebedje waar de intenties mee gezet worden. Tijdens de reis zal muziek je begeleiden en de begeleiders weten hoe ze jou op een liefdevolle en effectieve manier moeten begeleiden. Alle begeleiders van Innerlijke-reis zijn gecertificeerd of hebben een verpleegkundige achtergrond. Bovendien zijn ze allemaal bekend met het werken met spiritualiteit en dingen op dit vlak. Soms kan een Ayahuasca ceremonie confronterend zijn omdat je jezelf echt de spiegel voorhoudt, hierom is respect belangrijk in de groep, bij Innerlijke-reis wordt hier heel erg op gelet.

Ook benieuwd?


Tot nu toe kan ik begrijpen dat jullie het moeilijk vinden om te zeggen of een Ayahuasca ceremonie van Innerlijke-reis iets is voor jou. Hierom adviseer ik om de website van heen eens te bezoeken om wat meer informatie te lezen. Je kunt ook contact opnemen met Innerlijke-reis om hen alles te laten vertellen als dit uw voorkeur heeft.