GTE2
Image default
Bedrijven

Notitieblokken bedrukt

Notitieblokken bedrukt in de huisstijl

Om jouw klanten te laten zien dat jij ze waardeert, kun je allerlei relatiegeschenken geven. Het is zeer populair om een gepersonaliseerd kaartje te sturen. Ook zijn uitnodigen voor speciale gelegenheden een leuk idee. Wil jij als onderneming jezelf onderscheiden van de concurrenten? Overweeg dan om notitieblokken te geven aan jouw geliefde klanten. De notitieblokken kun je eenvoudig laten bedrukken in de huisstijl op Printdeal.be. Vervolgens geef je zo’n notitieblok als relatiegeschenk. Misschien zou je niet zo snel denken aan een notitieblok als geschenk, maar in feite is dit juist een hele slimme zet. We gebruiken allemaal wel een notitieblokken. Wanneer er op zo’n blok jouw logo staat, zal de klant regelmatig aan jouw onderneming denken. Uiteraard zijn er nog meer voordelen te noemen van notitieblokken die bedrukt zijn in de huisstijl.

Voordelen notitieblokken als geschenk

Er zijn een aantal voorwerpen die vrijwel ieder persoon op dagelijkse basis gebruikt. Zeker wanneer je op een kantoor werkt, is de kans groot dat jij dagelijks pennen en notitieblokken gebruikt. Daarom zijn deze voorwerpen uitermate geschikt als relatiegeschenken. Je geeft de klanten namelijk iets praktisch, iets dat ze bijna zeker weten wel gaan gebruiken. Wanneer je dit voorwerp ook nog eens in de huisstijl laat bedrukken, zal je er optimaal profiteren van zo’n geschenk. Elke keer als de klant de notitieblokken gebruikt, zien ze jouw logo. Notitieblokken hebben als relatiegeschenk met andere woorden een hoge attentiewaarde. Daarnaast zijn de notitieboekjes tevens zeer praktisch. De notitieboekjes kunnen gebruikt worden op beurzen, op kantoor en zelfs thuis. De voordelen van notitieblokken bedrukken in de huisstijl zijn dus meer naamsbekendheid, functionaliteit en veelzijdigheid. Dit relatiegeschenk is namelijk geschikt voor zowel de zakelijke klanten als voor de consumenten. Dat is nog eens handig!

Notitieboekjes bedrukken in de huisstijl

Om van al deze voordelen te kunnen profiteren, is het wel belangrijk dat de notitieboekjes bedrukt zijn in de huisstijl. De huisstijl van jouw bedrijf is namelijk het imago. Je laat bijvoorbeeld met jouw huisstijl zien dat jij beter bent dan de concurrenten. Bovendien is een goede huisstijl ook erg belangrijk voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Als je relatiegeschenken gaat geven aan klanten, wil je natuurlijk wel dat de klanten weten van wie ze het geschenk krijgen. Notitieblokken die bedrukt zijn in de huisstijl laten direct aan de klant zien dat ze van jouw bedrijf afkomstig zijn. Bij de betere drukkerijen, zoals Printdeal.be, is het een fluitje van een cent om notitieboekjes te bedrukken in de huisstijl. Het grote aanbod maakt het mogelijk om de notitieboekjes volledig naar jouw wensen te ontwerpen. Neem zelf een kijkje op Printdeal.be en bestel gelijk notitieblokken in de huisstijl van jouw bedrijf.

Voor meer info : Notitieblokken bedrukt