GTE2
Image default
Groothandel

Onderschat het belang niet van een geschenkverpakking op maat

Het oog wil ook wat, en het is precies daar waar de kracht zit van een geschenkverpakking op maat. Dat heeft verpakkingsgroothandel E.J. Impex goed begrepen. Zij bieden diverse soorten verpakkingen aan van een hoogwaardige kwaliteit. Bij hen vindt u alles om uw producten op een originele manier in de kijker te zetten. De keuze is uitgebreid, waardoor u een geschenkverpakking op maat vindt voor gelijk welke toepassing. Heeft u een specifiek idee in uw hoofd, en wilt u weten of de uitwerking ervan al dan niet mogelijk is? Leg het voor aan de specialisten van bovengenoemde groothandel, zij zoeken graag mee naar de beste oplossing.

Herbruikbare verpakkingen zorgen voor een kleinere afvalberg

E.J. Impex mag zich met trots leverancier noemen van delicatessenwinkels, giftshops en drankenhandels over heel België. Ze voorzien deze al jarenlang van gepaste verpakkingen, die het product naar een hoger niveau tillen. Het merendeel van hun verpakkingsmaterialen, zijn herbruikbaar. Dat is niet toevallig, want deze verpakkingsspecialist hecht veel belang aan duurzaamheid. Iedere dag belanden er duizenden verpakkingen in de vuilnisbak, wat een negatief effect heeft op het milieu. Die verontrustende trend, willen zij tegengaan. Dat doen ze door verpakkingen te creëren die na het uitpakken opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat kan bijvoorbeeld zijn om een ander cadeautje te verpakken, maar ook voor een volledig ander doeleinde. Hun kwalitatieve geschenkmanden bijvoorbeeld, al dan niet vervaardigd uit riet of zink, kunnen achteraf nog voor vele andere toepassingen gebruikt worden. Zo zijn ze perfect om brood of ander lekkers in te presenteren, en kunnen ze dienstdoen als handige opbergmand

Creëer een uniek geschenk

Naast manden zijn er nog heel wat andere voorwerpen die dienst kunnen doen als geschenkverpakking op maat van uw product. Denk onder mee aan kartonnen zakken en dozen om flessen in te verpakken, houten wijnkisten, koelemmers en plateaus. Deze laatste twee opties zijn zeer geschikt om cadeaupakketten mee te creëren. Vul ze bijvoorbeeld met een fles Italiaanse Amaretto, voeg enkele kristallen glazen toe, en werk af met Italiaanse versnaperingen die bij de drank genuttigd kunnen worden. Succes verzekerd!

https://www.ejimpex.com/