GTE2
Image default
Dienstverlening

Ontdek DC-charging bij dit bedrijf in Antwerpen

Heeft u al van DC-charging gehoord? Deze supersnelle manier van laden is een enorme aanrader voor al wie een elektrische wagen in bezit heeft. Waar een gewone lader uren nodig heeft om uw elektrische auto op te laden, klaart een DC-charger dit op slechts enkele minuten. Maar hoe komt u aan zo’n DC-charger? Electrowerken de Proft in Lebbeke is dé specialist op gebied van DC-charging in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Bij hen kunt u terecht voor de installatie van zulke snelladers bij u thuis of in uw bedrijf. Gedaan met wachten tot uw wagen opgeladen is!

De wondere wereld van de DC-charging

Een elektrische wagen opladen duurt doorgaans lang, omdat de stroom uit het net van AC naar DC moet worden omgezet. Bij een “gewone” lader of AC-charger gebeurt deze omzetting door een omvormer in uw wagen. Deze omvormer kan slechts kleine hoeveelheden energie tegelijkertijd omzetten, en daarom duurt het lange tijd voor de batterij volledig opgeladen is. Bij een DC-charger gebeurt de omzetting buiten de wagen, en dus wordt er DC-stroom rechtstreeks aan uw voertuig aangeboden. Hierdoor kan de batterij deze energie veel sneller opnemen. U batterij gaat dankzij deze vorm van laden ook langer mee. Met andere woorden, er zijn enkel voordelen! Maar waar vindt u zulke DC-charging in Antwerpen? De specialisten van dit bedrijf helpen u aan een efficiënte en zuinige DC-charger.

Wees altijd mobiel dankzij deze snellader

Wilt u zulke DC-charging laten installeren bij u thuis of in uw bedrijf in Antwerpen? Bezoek dan snel de informatieve website van dit bedrijf en neem contact met hen op via de contactinformatie die u daar vindt. U kunt alvast een afspraak maken bij hen op kantoor, of een vrijblijvende offerte aanvragen. Hoe dan ook zullen ze u zo snel mogelijk verder helpen. Bij hen bent u zeker van een service op maat.

https://electrowerkendeproft.be/