GTE2
Image default
Vakantie

Op vakantie naar het zonnige Griekenland

Er zijn veel verschillenden soorten redenen waarom Nederlanders ieder jaar weer opnieuw naar Griekenland toe trekken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat mensen vooral oude overblijfselen willen aanschouwen of dat zij gewoon verlangen naar zon, zee en strand wat natuurlijk het meest voor de hand ligt.

In Griekenland heb je heel erg veel mogelijkheden, zou kan je cruises maken of eiland hoppen langs alle eilanden van dit prachtige land. Alle ingrediënten zijn in dit land aanwezig om van een heerlijke vakantie te genieten, het weer is hier altijd goed dus dat kan geen belemmering zijn voor jou en met jou duizenden Nederlanders. Griekenland is een land van zee en bergen, wat veel toeristen niet weten is dat twee derde van dit eiland bestaat uit bergen. De gebied Parnassos maakt het zelfs mogelijk om te skiën in Griekenland, zeg nou eerlijk wist jij dat je in Griekenland kon skiën ik persoonlijk in ieder geval niet. In Macedonië ligt de hoogste top van Griekenland, de godenberg Olympus, maar liefst 2917 meter hoog is deze berg in zijn totaliteit. De meeste eilandengroepen liggen in de Egeïsche Zee, tussen Griekenland en Turkije. Met als uitzondering de  Ionische eilanden, die liggen ten westen van Griekenland.

Griekenland is beroemd om haar vele eilanden in de Ionische en de Egeïsche zee. Het is wel zo dat alle eiland van elkaar verschillen, dit heeft met de ligging maar ook zeker met vroegere overheersingen te maken. Deze overheersingen zijn vaak enorm belangrijk geweest voor de vorming van een eiland in zijn geheel.

Kijk nu voor een voor een goedkope lastminute Griekenland en wie weet heb jij toch nog een mooie vakantie in het vooruitzicht deze zomer. Een vakantie in Griekenland is een garantie voor plezier en een diversiteit aan activiteiten. Aarzel niet langer en informeer eens naar de mogelijkheden die voor jou van toepassing zouden kunnen zijn. 

Voor meer info : Op vakantie naar het zonnige Griekenland