GTE2
Image default
Banen en opleidingen

Kelner met een lach

Kelner met een lach M/V Brussel (38u)

Functie

Als teamleider kunnen u en uw team een ​​perfecte uitvoering van de operatie garanderen.

Je hebt een duidelijke introductie gegeven aan andere auditoriummedewerkers (studenten). Daarom kent het team de verantwoordelijkheden voor, tijdens en na de dienst. Breng indien nodig aanpassingen aan en stimuleer ondernemerschap door middel van feedback.

Als teamleider moet je bijzondere aandacht besteden aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en daaraan bijdragen met je sterke communicatieve vaardigheden.

Snelheid, kwaliteit en netheid zijn essentieel.

De teamleider zorgt ervoor dat elke klant een onvergetelijke ervaring heeft. Dit geldt voor gastvrijheid en kookkwaliteit. Als teamleider weet u hoe u dit aan uw team kunt communiceren. Als zoeker met toegevoegde waarde heeft u bijgedragen aan de continue verbetering van onze kwaliteit. Je begeleidt het team om dit doel te bereiken.

Voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en interne organisatorische afspraken.

Zorg altijd voor voedselveiligheid.

Ten slotte: goede communicatie kan leiden tot ondernemerschap, kwaliteit, teamontwikkeling en werktevredenheid. Daar houd je als teamleider altijd rekening mee.

Aanbod

Fulltime contract (38 uur)

Een interessante en professionele werkomgeving.

Zeer smaakvolle interne opleiding en carrièremogelijkheden.

Variabele dienstregeling

Correct salaris

Jouw profiel

Minimale eetervaring en motivatie om nieuwe dingen te leren.

Een warme instelling draagt ​​bij aan de goede sfeer in ons team.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en wil onze klanten een goede tijd bezorgen.

Vermogen om zich aan te passen aan veranderende omgeving (flexibiliteit), klantgericht, reageren op druk, zich te houden aan regels en afspraken, in staat zijn om te verbinden, nauw samen te werken met teams en zakelijk verantwoord te zijn

Bied gerechten in de lobby, bereid gerechten in de lobby en de voorraadkast, maak tafels klaar voor diensten, verzamel consumptiegeld, verstrek adviesgegevens aan klanten om gerechten te selecteren op basis van de smaak van de klant en dagelijkse suggesties, verwelkom klanten in het restaurant, wijs tafels toe en presenteer kaarten , Maak de tafel schoon om de lobby van het restaurant schoon te maken

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/jobs-voor-studenten.html