GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een incassobureau

Ik ben een incassobureau aan het zoeken. Ik heb namelijk te maken met een aantal debiteuren en ik ben hen nog redelijk wat geld verschuldigd. Ik ben er zelf al redelijk vaak achteraan gegaan maar dat heeft tot nu toe nog steeds niet geholpen. Daarom heb ik maar besloten om zo een bureau in te gaan schakelen. Nu ben ik op zoek naar een bedrijf die kan helpen met mijn geld op een prettige manier te kunnen innen. Ik ben alleen bang dat ik daarna geen zaken kan doen met deze klanten omdat het natuurlijk als een aanval overkomt wanneer er een bureau wordt ingeschakeld. In dit blogje lees je hoe het bij mij is verlopen en welk bedrijf ik heb gekozen die mij kan helpen.

Van Loon Incasso Advocaten

Na enig zoekwerk te hebben verricht op het zoekwoord incassobureau kwamen wij al snel uit bij het bedrijf Van Loon Incasso Advocaten. Bij Van Loon Incasso Advocaten zullen zij op een zeer sociale manier overkomen bij de klant en proberen zij dan dus je geld te innen. Met een slagingspercentage van 89% is de kans dus groot dat jij ten eerste je geld krijgt, en ten tweede dat jij daarna gewoon weer zaken kan doen met dezelfde klanten. Van Loon Incasso Advocaten zorgt namelijk voor een stabiel vervolg van zaken doen tussen jou en de debiteur. Ook zij gunnen het je niet dat jij daarna een klant mist. Ook gaan zij zeer snel voor jou aan de slag. Al na het compleet invullen van het dossier, dus alles wat nodig is qua informatie, doen zij al binnen 24 uur een mail of brief de deur uit naar de debiteur en laten daarin weten dat zij zijn ingeschakeld als incassobureau en worden zij vriendelijk verzocht binnen een termijn te betalen omdat er anders extra kosten bovenop komen. Ben jij ook op zoek naar een incassobureau? Dan raad ik jou Van Loon Incasso Advocaten aan!

Voor meer info : Op zoek naar een incassobureau