GTE2
Image default
Bedrijven

Passende poorten voor uw oprit

Er zijn veel verschillende soorten poorten voor de oprit. Besluit u een nieuwe poort te laten vervaardigen, dan staat u voor een flinke keuze. Wilt u een meer klassieke uitstraling, of kiest u voor een modern, opengewerkt ontwerp? Wilt u uw terrein afbakenen en uw gevoel voor privacy vergroten, of wilt u een prachtig sierhek? Poortland helpt u om de beste oplossing voor u te realiseren. Meer weten? Lees nu verder voor meer informatie.

Poorten voor de oprit: kies uw design

Uw tuin en huis heeft een unieke inrichting en uitstraling. Wat voor tuinpoort past daar het beste bij? Poortland kijkt naar uw wensen en eisen, maar ook naar de omgeving en het straatbeeld. Daarin is uw persoonlijke voorkeur uiteraard leidend.

Wat moet uw poort kunnen?

Een poort is meer dan een opening – het is een wonder van techniek. In een moderne poort kunnen veel functionaliteiten ingebouwd worden die u het leven makkelijker maken. Denk aan automatische bediening, waarmee u de poort op afstand bedient. Ook een parlofoon of videofoon is erg praktisch, om direct te kunnen communiceren met uw bezoekers. Uw nieuwe poort wordt niet alleen mooi, maar ook functioneel.

De beste materialen voor de poort

De eerste keuze die u moet maken, is welke materialen er worden gebruikt in de poort. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling en effect. Metaal, en dan vooral aluminium en staal, zijn populaire keuzes. Metalen poorten zijn stevig, maar kunnen heel sierlijk en decoratief zijn. Daarnaast is ook massief hout populair. Dat geeft een meer klassieke en ambachtelijk uitstraling, vooral als u kiest voor ingelegd houtwerk. De combinatie van verschillende materialen zorgt voor een uniek effect.

Een nieuwe poort aanschaffen?

Nieuwe poorten op de oprit maakt uw tuin en woning helemaal. Neem contact op met Poortland, en laat een poort ontwerpen die aansluit bij uw stijl en smaak.