GTE2
Image default
Hobby en vrije tijd

Radio 10 Gold bij Radioguide

Vind je het ook zo fijn om lekker achterover te leunen in je stoel terwijl je luistert naar muziek? Een heerlijke manier om te rust te komen en lekker te ontspannen na een drukke werkweek of werkdag. Radioguide is dan voor jou het ideale platform om online radio luisteren, op deze website krijg je op een zeer eenvoudige wijze toegang tot ‘bijna’ alle radiostations over heel gehele wereld. Geen bestemming is meer te raar om toegang te krijgen tot jou favoriete radiostation. 

Dus als je komende zomer geniet van de Spaanse zon aan de Costa de Brava kun je gewoon genieten van de Nederlandse muziek. Sinds pas is het ook mogelijk om via Radioguide.FM naar radio 10 gold te luisteren, dit is één van de oudste radiozenders van ons kleine kikkerlandje. Over het algemeen wordt hier muziek van vroeger gedraaid maar ook de huidige top 40 en pop muziek komt gewoon aan bod, de zender is dus geschikt voor alle leeftijdsgroepen in ons land. Dus als jij muziek van vroeger leuk vindt in combinatie met muziek van deze tijd? Dan ben je in ieder geval bij dit radio station aan het juiste adres. Radio 10 gold is kortom een zeer divers station die voor veel doelgroepen iets te bieden heeft. Een andere zender die veel ouderwetse muziek draait is Radio Nostalgia maar hier is de afwisseling bijna nihil, dat is dan ook gelijk de reden waarom alleen maar oudere mensen boven de 45 jaar naar deze radio zender luisteren.

Dus neem een kijkje op de site van Radioguide en misschien zit er voor jou wel iets tussen! Als je toevallig nog jou favoriete radiozender mist, neem dan contact met hun op.  Dit station zal dan binnen een paar werkdagen toegevoegd worden indien mogelijk natuurlijk. Dus schroom niet om contact met de organisatie achter deze site op te nemen.

 

 

 

 

Voor meer info : Radio 10 Gold bij Radioguide