GTE2
Image default
Eten en drinken

Recept ideeën: pizza beleggen met verse ingrediënten

Een pizza beleggen met kraak verse ingrediënten en deze zelf bakken, levert je vaak de allerlekkerste pizza op. Daarbij is het leuk om jezelf, je familie of je vrienden af en toe te verwennen met zo’n heerlijke eigengemaakte pizza. Wanneer je op zoek bent naar recepten om zelf een lekkere pizza op tafel te zetten dan kun je goed terecht op de website van Tante Fanny. Tante Fanny levert allerlei verse deegsoorten waarmee je quiches, bladerdeeghapjes en pizza’s op eenvoudige wijze zelf kunt maken. Om je ook waar het bak-ideeën betreft op weg te helpen, vind je heerlijke recepten de website van dit merk. Kies ervoor om een lekkere pizza met vlees, vis, groenten of kaas te beleggen. Of ga voor een vegetarische of vegan variant.

Nog meer bakinspiratie

Naast meer dan 100 recepten voor het beleggen van pizza vind je een scala aan andere leuke recepten bij Tante Fanny. Van pizzadeeg maak je heerlijke borrelhapjes die het altijd goed doen op een feestje. Serveer een hartig of zoet hapje van bladerdeeg op basis van de speciale bladerdeeg recepten. Vind je het fijn een kookboekje door te neuzen om zo inspiratie op te doen? Download dan bijvoorbeeld het gratis kookboekje boordenvol bladerdeeg recepten. Naast deze variant met bladerdeeg recepten vind je nog veel meer leuke kookboekjes van Tante Fanny voor andere deegproducten.

De producten uit het assortiment van Tante Fanny

De deegproducten van Tante Fanny zijn allemaal vegetarisch en sommige zelfs vegan. Je vindt de producten bij veel supermarkten in de schappen. Wil je zelf pizza beleggen dan doe je dit gemakkelijk en snel met de kant-en-klare verse pizzabodems van dit merk. Kies voor een pizzabodem met of zonder saus of een variant van spelt-deeg. Verder koop je ook vers bladerdeeg en onder meer rond deeg voor quiches en taarten van dit merk. In combinatie met de bladerdeeg recepten en de recepten voor quiche en pizza zet je snel iets heerlijks op tafel.