GTE2
Image default
Dienstverlening

Schakel een professioneel bouwbedrijf in voor sleutel-op-de-deur bouwen

Wilt u graag in een nieuwbouwwoning gaan wonen, waarbij u invloed heeft op de bouw? Maar heeft u zelf geen tijd of zin om te klussen? Laat dan een sleutel-op-de-deur woning bouwen door een professioneel bouwbedrijf. Uw huis wordt dan kant-en-klaar geleverd, waardoor u er, na ontvangst van de sleutel, direct kunt intrekken. Bij bouwbedrijf Bouw-Advies helpen de medewerkers u graag met de realisatie van uw sleutel-op-de-deur woning. U krijgt hierbij gedurende het hele traject voldoende begeleiding en wordt regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen tijdens de bouw. Het budget en de bouwtermijn worden van tevoren altijd duidelijk afgesproken, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Al 35 jaar lang zorgt dit bouwbedrijf er met hun sleutel-op-de-deur woningen voor dat vele verhuizers tevreden klanten zijn.

Ook andere mogelijkheden voor nieuwbouw in Limburg

Als u graag nieuwbouw in Limburg wilt laten bouwen, kunt u hiervoor Bouw-Advies inschakelen. Wilt u zich echter meer mengen met de bouw en hier dus actiever in meehelpen? Dan is de sleutel-op-de-deurformule niet voor u weggelegd. Bouw-Advies biedt u in dit geval ook de mogelijkheid te kiezen voor casco/ruwbouw. Hierbij kunt u zich volledig richten op de inrichting, terwijl het bouwbedrijf de ruwbouw op zich neemt. Zo weet u zeker dat de basis van uw nieuwbouwwoning in Limburg goed is gebouwd en bespaart u ook nog eens een hoop geld. U bepaalt hierbij zelf in welke mate u wordt geholpen, waarmee dit een ideale oplossing is voor elke doe-het-zelver.

Is uw woning klaar voor de toekomst?

Bij Bouw-Advies ligt duurzaamheid al jarenlang hoog in het vaandel. Ze hebben zich daarom gespecialiseerd in het bouwen van energiezuinige woningen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Is duurzaamheid ook een belangrijk onderdeel van uw leven? Dan doet u er goed aan voor Bouw-Advies te kiezen. Naast het bouwen van nieuwbouwwoningen is Bouw-Advies ook in te schakelen voor (duurzame) renovaties en verbouwingen.