GTE2
Image default
Beauty en verzorging

Stap binnen bij deze uitstekende kapper in regio Antwerpen

In Beveren-Waas, op een klein half uurtje van centrum Antwerpen, vindt u een kapper waar u bij wijze van spreken op uw twee oren kan slapen tijdens iedere knip- of kleurbeurt. Bij Hair Masters Plus komt u terecht in een salon vol gemotiveerde pro’s, die u met raad en daad (en schaar en kam) bijstaan vanaf het moment dat u binnen komt wandelen. Zowel dames als heren worden hier op hun wenken bediend. Als klap op de vuurpijl verkoopt deze expert ook allerhande handige verzorgingsproducten, zoals shampoos en conditioners en haarmaskers, en dit zowel in de winkel als online. Deze uitstekende kapperszaak is een bezoekje dus zeker meer dan waard. 

Laat u haar onder handen nemen door pro’s

Een goede kapper is een kapper waarbij u altijd tevreden vertrekt en altijd graag naar terugkeert, en dat is Hair Masters Plus uit Antwerpen ten voeten uit. En dit niet alleen om haar en baard te laten bijknippen, eventueel volgens de laatste nieuwe modetrends, maar ook voor de verschillende kleur- en verzorgingstechnieken waarin de medewerkers van dit salon uitblinken. Bent u geïnteresseerd in het laten zetten van haarprotheses en haarextensions, dan kan het zeker geen kwaad een afspraak vast te leggen bij Hair Masters Plus: hier kan men u zowel met clipsen, keratine of microringen van dienst zijn. Ook ombrés laat u hier probleemloos aanbrengen. Deze snel populairder wordende kleurtechniek maakt uw haar extra vol door aan de wortels dieper te kleuren dan in de puntjes.

Stap binnenkort binnen bij deze expert

Maar natuurlijk hebt u niet altijd per se een vooropgesteld plan wanneer u zich naar een kapper begeeft. Geen probleem voor deze kapper uit Beveren-Waas (regio Antwerpen), al uw vragen kan u gewoon stellen aan de experts hier werkzaam. Een unieke aanpak op maat van iedere klant is hen niet vreemd, zij zullen graag al uw vragen beantwoorden. Laat u binnenkort verwennen door deze pro’s door vandaag nog een afspraak te maken. Contactgegevens vindt u op de website.