GTE2
Image default
Banen en opleidingen

Stimuleer persoonlijke groei met de NLP Practitioner opleiding

Verdiep je in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en stimuleer persoonlijke groei. Tijdens de NLP Practitioner opleiding van RaVisie wordt jouw denkwijze en gedrag op een positieve manier aangepakt en veranderd. Door je te verdiepen in NLP krijg je meer grip op je eigen leven. Het is eenvoudiger om te begrijpen waarom je in het verleden bepaalde keuzes hebt gemaakt. Dankzij dit inzicht kun je hier in de toekomst beter op inspelen. Daarnaast is NLP niet alleen goed voor persoonlijke groei, maar leer je ook hoe je beter om kunt gaan met anderen.

Een NLP opleiding is geschikt voor iedereen

Het leren van NLP is voor ieder individu zeer waardevol, omdat het een bijdrage levert aan de persoonlijke ontwikkeling. Werk je veel met mensen zoals een manager, coach, psycholoog, trainer of therapeute? Dan is een NLP Practitioner opleiding extra waardevol. Na deze opleiding is het makkelijker om je in te leven in anderen. Hierdoor kun je anderen beter begrijpen en helpen. De NLP Practitioner opleiding van RaVisie bestaat uit zeven aaneengesloten dagen. Daarnaast vinden er twee oefendagen plaats, zodat je direct jouw kennis in praktijk kunt brengen. De opleiding is kort en krachtig, waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is om dit te combineren met zijn of/haar werk of opleiding.

Ervaar of een NLP opleiding iets voor jou is

Om zeker te weten of een NLP opleiding iets voor jou is biedt RaVisie verschillende kennismakingsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een kennismakingsmiddag- of avond waarbij je alle ruimte krijgt om vragen te stellen over NLP en kennis te maken met Bas Licher; de docent van de NLP opleidingen. De kennismakingsmiddagen vinden in de winter plaats op een zondag van 14.30 uur tot 16.00 uur. De kennismakingsavonden vinden een aantal keer per jaar plaats op dinsdag- en donderdagavonden van 19.00 uur tot 21.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om een NLP introductiedag te bezoeken. Deze vinden tegelijkertijd plaats met de oefendagen van een NLP opleiding. Tijdens een NLP introductiedag kun je NLP ondergaan, waardoor je direct kunt ervaren of het iets voor jou is. Uiteraard bepaal je zelf of je hieraan mee wilt doen of dat je alleen wilt kijken. Bas Lichter zorgt tijdens de kennismakingsmomenten voor een warm welkom met koffie en thee. Bekijk de website voor de data waarop de kennismakingsmomenten plaatsvinden.  

 

https://RaVisie.nl/

Gerelateerde artikelen

manager engineering vacatures.today

Wat is het VCA examen?

Functioneert teambuilding?