GTE2
Image default
Dienstverlening

Sutherland Design zorgt voor dé perfecte inrichting van uw hotel

Sutherland Design is dé partner die u moet inschakelen voor de inrichting van uw hotel. Zij beschikken over jarenlange ervaring in de wereld van het ontwerpen. Dankzij deze ervaring weten zij precies waar de mogelijkheden liggen voor uw hotelinrichting. Op zoek naar een bedrijf dat u helpt bij de design inrichting van uw hotel? Schakel Sutherland Design in!

Sutherland Design is inzetbaar voor ieder soort inrichting

Sutherland Design volgt de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de inrichting van hotels en hotelkamers erg nauwkeurig. Hierdoor kunnen zij altijd een moderne twist geven aan uw hotelinrichting! Daarnaast werken ze specifiek vanuit de wensen van de klant, waardoor de hotelinrichting altijd aansluit aan deze wensen. Met oog voor detail zorgt dit bedrijf ervoor dat de hotelkamers dezelfde sfeer ademen als de rest van de design inrichting van uw hotel. Op deze manier ontstaat er een eenheid waarbinnen gasten zich te allen tijde prettig voelen.

Laat u van A tot Z ontzorgen bij een nieuwe hotelinrichting

Dit bedrijf beschikt tevens over een eigen meubelproductie en een montageteam. Hierdoor kunnen ze u van A tot Z ontzorgen met betrekking tot de design inrichting van uw hotel. Voordat er een ontwerp gemaakt wordt, gaan ze eerst een persoonlijk gesprek met u aan. Samen met u kijken ze dan naar een concept wat zowel bij u past als bij het hotel. Wilt u een nieuwe hotelinrichting maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Neem dan contact op met de ervaren interieur designers van Sutherland Design!

Laat uw hotelinrichting onder handen nemen

Sutherland Design heeft al aan de inrichting van een tal van hotels mogen werken. Denk hierbij aan het Apollo Museumhotel in Amsterdam, Park Hotel Rooding in Valkenburg en het Antwerp City Hotel in Antwerpen. Of u nou juist een hele moderne hotelinrichting wilt, een hele klassieke of een inrichting die niets anders dan luxe uitstraalt: Sutherland Design maakt de inrichting mogelijk. Bespreek al uw wensen met hen en wie weet nemen zij binnenkort uw hotelinrichting onder handen!