GTE2
Image default
Bedrijven

Tuin en parkmachines voor zakelijk gebruik

Wanner u aan tuin en parkmachines denkt dan zult u wellicht niet snel aan een veegmachine denken of een aanbouwwerktuig voor uw tractor of quad. Toch zijn tuin en parkmachines veel gebruikt en heeft ieder bedrijf met een groot terrein welke moet worden onderhouden tegenwoordig wel een machine die voor het onderhoud noodzakelijk is. Gaat het dus om een veegmachine, sneeuwmachine, onkruidmachine, verticuteermachine, versnipperaar, motormaaier of aanbouwwerktuigen voor trekkers of quads voor elk gewenst doel is er wel een geschikte machine te vinden. Wanneer je vervolgens kijkt naar het aanbod van machines dan zijn er een beperkt aantal professionele merken voor park en tuinmachines.

Tielburger park en tuinmachines

Tielburger is een professioneel Duits merk die al sinds 1950 verschillende soorten park en tuinmachines maakt. Kenmerken voor dit merk zijn de optimale prestaties als ook de duurzaamheid. Een tielburger machine is echt vakwerk en bovendien leveren ze 20 jaar garantie op de onderdelen na aanschaf. Omdat goed gereedschap het halve werk is en de betrouwbaarheid voor veel bedrijven doorslaggevend is kan het merk uitgroeien tot een van de grootste in de Wereld. Bedrijven als overheidsinstellingen, gemeentes, scholen, ziekenhuizen, hoveniers, wegenbouwers, campings maar ook particulieren gebruiken de professionele modellen van tielburger. Door continue met nieuwe en verbeterde modellen op de markt te komen is er bovendien ook een constante doorstroom van sterke, solide maar vooral ook betrouwbare machines.

De echte krachtpatsers

Wanneer u alleen al het aanbod van veegmachines hier op de website bekijkt dan zult u zien dat er bovendien voor ieder werk of toepassing wel een ander model is te vinden. Afhankelijk voor u werk kunt u dus altijd wel een geschikt model vinden. Omdat Tielburger zijn machines continue vanuit de markt toest op gebruik wordt er ook goed geluisterd naar de wensen van klanten. Dus of u nu een een klein oppervalk moet vegen of een zeer groot oppervlak er is altijd wel een geschikt model voor uw werk. Dit geldt ook voor de technologische ontwikkelingen die in veel machines worden doorgevoerd. Wilt u een basis model aanschaffen die doet wat hij moet doen of een uitgebreide machine met meer multifunctionele mogelijkheden. Alles is mogelijk met de park en tuinmachines van tielburger.

Voor meer info : Tuin en parkmachines voor zakelijk gebruik