GTE2
Image default
Bedrijven

Ugly Christmas

 

Kerstmis een hele sfeervolle en gezellige tijd. Je brengt deze dagen vaak door met familie en vrienden. Lekker lang tafelen en samen leuke spelletjes doen hoort er dan ook helemaal bij. Natuurlijk hoort daar ook passende feestelijke kleding bij. Weet je niet goed wat je aan moet trekken? Maar er toch feestelijk uitzien. Wat dacht je van een grappige kersttrui. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wedden dat het bij iedereen in de smaak valt.

 

Lekker comfortabel maar wel met een feestelijk tintje

 

Wil je er met de kerstdagen er wel feestelijk uit zien maar niet te deftig of te formeel gekleed gaan? Dan is een leuke kersttrui kopen de oplossing. Bovendien zit een trui comfortabel en kan je deze ook gemakkelijk aan en uit trekken. Met een grappige kersttrui ga je echt wat Casual gekleed maar wel met een feestelijke tintje. Daarnaast is er nog een groot voordeel aan het dragen van een vrolijk trui. Je hoeft namelijk niet heel lang te zoeken naar een goede outfit voor de feestdagen. De decemberdagen zijn doorgaans al behoorlijk druk dan is het fijn dat je niet lang hoef te zoeken naar passende en vooral feestelijk kleding.

 

Een leuk gespreksonderwerp aan de kersttafel

 

Met deze feestelijke decemberdagen zit je vaak wat langer aan tafel. Je ziet waarschijnlijk je familie en vrienden ook wat meer als anders. Dan is het na een tijdje best moeilijk om nog een leuk gespreksonderwerp te vinden. Hebben er meerdere personen aan tafel een grappige kersttrui aan. Dan nodigt dat gelijk uit voor een leuk en vooral vrolijk gesprek aan de kerstdis. Het geeft gelijk al een andere sfeer dan wanneer je met een pak en stropdas of een gala jurk aan tafel zit. Je kan bijvoorbeeld aan je tafelgenoot vragen waar kan je een leuke kersttrui kopen of waar heb je die Christmas sweater gekocht?

Voor meer info : Ugly Christmas