GTE2
Image default
Dienstverlening

Uw appartement leegruimen met de hulp van een ervaren bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan helpen bij het leegruimen van uw appartement of huis? Of bent u een professional die handig gebruik kan maken van een schoonmaakfirma? Maak dan zeker eens kennis met Wegisweg uit Gent. Dit bedrijf zet via zijn diensten in op duurzaamheid en een circulaire economie. Voor alle duidelijkheid, het is geen kringloopwinkel of handelaar in tweedehandsspullen. Bij het leegruimen van een appartement bijvoorbeeld proberen de medewerkers de goederen zo goed mogelijk te sorteren. Het bedrijf biedt zijn diensten bovendien aan aan zowel particulieren als professionals. Ontdek dus zeker eens wat Wegisweg uit Gent voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Waarvoor kunnen professionals dit bedrijf inschakelen?

Zowel als particulier als als professional kunt u een beroep doen op het bedrijf als u een appartement wilt laten leegruimen. Professionals kunnen er verder ook terecht als gebouwen, kantoren, fabriekshallen, enzovoort grondig gereinigd moeten worden. Ook voor archief- en datavernietiging kunt u de medewerkers van Wegisweg inschakelen. Dat is nog niet alles … ook herstellingen, reparaties, tuin- en groenonderhoud en pestcontrol en ontsmetting behoren tot het dienstenpakket van deze schoonmaakfirma. Wegisweg zorgt ook voor één duidelijk aanspreekpunt voor het volledige ontruim- of opruimproject. De services worden telkens aangeboden in drie stappen. Daarover leest u meer op de website van de firma.

Neem contact op met deze organisatie voor meer info

Heeft u vragen rond het laten leeghalen van een gebouw? Of wilt u samenwerken met deze schoonmaakfirma? Ga dan zeker eens naar de website van het bedrijf. U vindt er alle informatie die u nodig heeft voor de opstart van een vlotte samenwerking. De medewerkers beantwoorden ook graag al uw vragen en nemen daar uitgebreid de tijd voor. Met Wegisweg aan uw zijde zijn al uw zorgen rond de staat van een bepaalde gebouw zo van de baan.