GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw bedrijf komt tot bloei in dit businesscenter in Turnhout

Een geschikte ruimte voor uw bedrijf vinden, het is iets waar heel wat ondernemers mee worstelen. U moet al heel wat geluk hebben om een gebouw te vinden dat én groot genoeg is, én alle nodige voorzienigheden heeft, én een goede ligging heeft, én niet te duur is. Voor wie graag zijn bedrijf in Turnhout wil vestigen, is er echter een handige oplossing in de vorm van businesscenter BIZZ 22. Dit bedrijvencentrum biedt moderne, lichtrijke ruimtes aan waarin bedrijven hun activiteiten kunnen uitoefenen. Van kantoorruimtes tot magazijnruimtes en ateliers, u kunt het er allemaal inhuren. Het is dus zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen!

Bijzonder mooie en ruime kantoren

Dit businesscenter in Turnhout weet als geen ander hoe belangrijk het is om een geschikte ruimte voor uw business te hebben. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat er alles is wat een bedrijf nodig heeft. Zo is er onder meer een CrossFit in het bedrijvencentrum zelf. Dat is ideaal om ’s ochtends op te warmen, een sportieve pauze te nemen of na het werk uw gedachten te verzetten! Er is ook een heerlijke catering voorzien in het gebouw. Hier worden dagelijks onder andere verse soepen en broodjes geleverd. Er is een zeer ruime parking naast het centrum, mét ook een grote fietsenstalling. Ten slotte is het businesscenter gelegen aan de ring van Turnhout, op wandelafstand van het centrum. Het is dus ook nog eens bijzonder gemakkelijk te bereiken. Kortom, een betere locatie gaat u in Turnhout niet vinden!

Neem snel contact op om een ruimte te huren

Als u interesse heeft om uw bedrijf in dit businesscenter in Turnhout te vestigen, dan is het best om zo snel mogelijk contact met hen op te nemen. Bekijk dus zeker alle beschikbare ruimtes op hun website en vraag om een bezichtiging. U wilt immers toch niet dat uw ideale ruimte al weg zou zijn?