GTE2
Image default
Dienstverlening

Jouw woning of bedrijfspand is verkoopklaar dankzij de hulp van een vastgoedstylist

Als je binnenkort je woning of bedrijfspand gaat verkopen, dan heb je van de verkoopmakelaar wellicht al eens gehoord over vastgoedstyling of home staging. Vastgoedstyling is het inrichten van een te verkopen pand om een aangename sfeer te creëren. Dit zorgt ervoor dat potentiële kopers zich sneller thuis voelen en een beter idee hebben van wat zij met de ruimte kunnen doen. Daarnaast kan het zo zijn dat een excentrieke inrichting, bijvoorbeeld met veel felle kleuren of een combinatie van stijlen, potentiële kopers afleidt van de mogelijkheden. Ook voor de verkoopprijs van je pand kan het wonderen doen om een vastgoedstylist in te schakelen. Recente onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat de meerwaarde van een woning met 15% stijgt in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs van het pand.

Wat zijn de mogelijkheden voor het laten inrichten van je pand?

Als je een ervaren vastgoedstylist wilt inschakelen die weet wat er voor nodig is om jouw pand te verkopen, dan schakel je de dienstverlening van IntraStijl in. Dankzij jarenlange ervaring weten deze experts precies hoe ze met een relatief laag budget jouw woning verkoopklaar moeten maken. Wanneer je deze dienstverlener inschakelt, zijn er verschillende mogelijkheden.

  • De vastgoedstylist komt langs bij je pand voor een advies aan huis. Alle ruimtes in de woning worden besproken, zowel binnen als buiten. Je ontvangt een verslag waarmee je zelf aan de slag gaat.
  • Je geeft alles uit handen en laat de inrichting volledig over aan de vastgoedstylist. Door tijdelijke meubelen en sfeervolle decoraties worden de woonkamer, eetkamer en master bedroom ingericht.

De tijdelijke meubelen die gebruikt worden voor de inrichting zijn óf van karton óf het zijn echte meubelen. Bovendien is het ook mogelijk om een pakket op maat af te nemen, waarbij je bijvoorbeeld alleen de slaapkamers door de vastgoedstylist laat inrichten.

Plan een afspraak in voor interieuradvies

Als je een ervaren vastgoedstylist wilt inschakelen die weet wat er nodig is om je pand te verkopen, dan schakel je de dienstverlening van IntraStijl in. Op de website vind je de contactgegevens om een afspraak te maken. Wacht niet en maak jouw woning verkoopklaar!

https://www.intrastijl.be/