GTE2
Image default
Vervoer en transport

Vaste mest kopen om uw grond te bevruchten

Als boer wilt u natuurlijk dat uw gewassen zo goed mogelijk groeien. Komt het zaaiseizoen er weer aan? Dan kunt u maar best een grote voorraad vloeibare of vaste mest kopen om uw grond te bevruchten. Op deze manier zullen uw gewassen immers sneller groeien. Bij Renske’s BVBA in Poppel verkopen ze allerlei zaken voor de agrarische sector, waaronder vaste en vloeibare mest. Ook graan, zoals tarwe en gerst, en hooi kunt u bij hen kopen.

Een snelle levering

Indien u beslist om vaste mest, vloeibare mest, of andere producten te kopen bij deze specialist, kunt u rekenen op een snelle levering. Ze beschikken over verschillende soorten vrachtwagens, specifiek voor het vervoeren van bepaalde stoffen. Zo wordt vaste mest vervoerd via walking floor-transport. Dankzij de hydraulische vloer in de trailer wordt de mest vanzelf naar buiten geduwd bij het lossen. Er hoeft dus niet gekiept te worden, wat wil zeggen dat de mest overal kan worden waar een vrachtwagen kan komen. Verder hebben ze ook voor het vervoeren van vloeibare mest specifieke vrachtwagens. Bovendien kunt u zelfs kiezen om uw grond door Renske’s BVBA zelf te laten injecteren. Ze maken daarvoor gebruik van een Vredo-zelfrijder. Kortom: indien u kiest voor de service van deze specialist uit Poppel, bent u zeker van kwaliteit op elk gebied.

Kies voor de kwaliteit van deze expert

Is enkel het beste goed genoeg voor u? Dan is het zeker een aanrader om uw vaste mest of andere producten voor de landbouw te kopen bij deze expert. Ze weten dankzij hun jarenlange ervaring in de agrarische sector als geen ander hoe ze hun klanten moeten verwennen. Zit u met vragen over hun mest? Of wilt u meer weten over hoe het transport en het lossen verloopt? Neem dan vandaag nog contact op met hen voor een antwoord op al uw vragen!

https://renskes.be/