GTE2
Image default
Dienstverlening

Vergeet de opkuis na de voltooiing van uw nieuwbouw niet!

Start u binnenkort met het bouwen van uw eigen droomwoning, of bent u projectontwikkelaar en werkt u momenteel aan een grote opdracht? Dan heeft u zonder twijfel alles al uitgetekend, uitgeschreven en uitgewerkt. Maar heeft u al eens gedacht aan de opkuis wanneer de nieuwbouw voltooid is? Het is een euvel dat door heel wat mensen over het hoofd wordt gezien, en bovendien wordt onderschat. Kunt u het zich inbeelden dat er een kantoor van 11 verdiepingen en ontelbaar veel ruimtes van top tot teen moeten worden schoongemaakt? Geloof ons als we zeggen dat u daarvoor liever een beroep doet op professionals. En dat is precies waar A&S Cleaning uit Menen om de hoek komt kijken.

Nette en nauwkeurige service

A&S Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zowel door professionelen als particulieren kan worden ingehuurd. Hun focus ligt voornamelijk op het schoonmaken van grote projecten, zoals bijvoorbeeld de opkuis na een nieuwbouw of renovatie. Ze zorgen iedere keer opnieuw voor een stralend schoon resultaat, en gaan grondig te werk. Bij verbouwingen komen er kilo’s stof vrij, dat in alle spleten en kieren kruipt. Zonder professioneel schoonmaakmateriaal en ervaring, is het bijna onmogelijk om dit stof op een efficiënte manier weg te werken. En dan spreken we nog niet eens over de tijd die het vraagt om deze klus te klaren. Een professionele schoonmaakfirma zoals bovengenoemd, heeft alle expertise in huis om de opkuis van een nieuwbouw of renovatie tot een goed einde te brengen. Ze werken bovendien snel en zeer nauwkeurig.

Maak het uzelf gemakkelijk met de hulp van deze professionele schoonmaakdienst

Naast de opkuis van een nieuwbouw, kunt u A&S Cleaning uit Menen voor nog heel wat andere opdrachten inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak van zonnepanelen. Het is niet altijd evident om op een veilige manier op het dak te klimmen. Bovendien kan er schade toegebracht worden aan de panelen wanneer deze niet op een correcte manier worden schoongemaakt. Ook grote glaspartijen zoals die van een veranda of serre, zijn een kolfje naar de hand van deze specialisten. Op hun website vindt u alles wat u moet weten om een afspraak te maken.

https://aenscleaning.be/