GTE2
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten schoonmaak door één bedrijf uit Eindhoven

Steeds meer bedrijven kiezen voor vakkundig vloeronderhoud door Care Facilitaire Diensten. En dat is niet zo vreemd. Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks schoonmaakwerkzaamheden uit wilt laten voeren, in alle gevallen is het ervaren team van Care Facilitaire Diensten u graag van dienst. De medewerkers van dit bedrijf zijn representatief en houden zich aan de geldende normen en regels binnen uw organisatie. Er wordt schoongemaakt voor, tijdens of na werktijd en er wordt flexibel ingespeeld op veranderde tijden. U bent verzekerd van intern opgeleide vakmensen die werken in korte lijnen met eigen verantwoordelijkheid. Interesse in de schoonmaak van uw bedrijfspand in Eindhoven of de nabije regio? Geef uw wensen door en ontvang een passend schoonmaakvoorstel. Flexibel en vakwerk, dat is wat u kunt verwachten.

De schoonmaak van kleine en grote hotels in Eindhoven en omgeving

Als u werkzaam bent voor een hotel, weet u als geen ander hoe belangrijk de schoonmaak is. Uw gasten wilt u laten verblijven in een nette omgeving. U wilt een partner inschakelen die begrijpt hoe de hotelbranche in elkaar steekt. Dat is precies de reden waarom grote en kleine hotelketens voor een ervaren schoonmaakbedrijf uit Eindhoven kiezen. Het opgeleide team van Care Facilitaire Diensten is gastvriendelijk en klant- en servicegericht voor uw eigen medewerkers en uw gasten. U profiteert van een breed dienstenpakket, bestaande uit onder meer het reinigen van de keuken, groenonderhoud, glasbewassing en het schoonmaakonderhoud van hotelkamers. Maar ook kleine technische diensten en het controleren en bijvullen van koffie- en thee en de minibar zijn enkele voorbeelden van de veelzijdige dienstverlening. Naar welke schoonmaak gaat uw voorkeur uit voor uw hotelketen in Eindhoven of omgeving?

Schoonmaak van kantoren, instellingen en scholen in Eindhoven en omgeving

Een nette werkomgeving, dat is wat u wilt. Kunt u daar wel hulp bij gebruiken? Dé schoonmaakspecialist uit Eindhoven staat voor u klaar voor de schoonmaak van kantoren, fabrieken, scholen en instellingen zoals ziekenhuizen en overheidsgebouwen. Zowel de gevel als het interieur worden grondig gereinigd door (intern) opgeleide vakmensen. Huurt u graag een of meerdere schoonmakers in? En naar welke schoonmaakdiensten gaat uw voorkeur uit? Geef het door als u Care Facilitaire Diensten voor de schoonmaak van uw pand in Eindhoven of omgeving inschakelt. U heeft geen omkijken naar de dienstverlening en bent altijd verzekerd van een nette werkomgeving. En dat is wel zo fijn om te weten.