GTE2
Image default
Woningen

Vertrouw op het professionalisme van een vastgoedstylist

Had u zich de verkoop van uw woning of appartement iets anders voorgesteld? Een professionele vastgoedstylist kan u uit de nood helpen. Het klinkt misschien als een verrassing, maar een lege ruimte spreekt veel minder aan dan een kamer waar er meubelen in staan. De potentiële koper krijgt een beter beeld van de ruimtelijke mogelijkheden en weet perfect hoe hij of zij stilistisch de kamer kan aanpassen aan de persoonlijke smaak. Heeft u hulp nodig met het opwekken van de juiste emoties? Lees snel verder en ontdek waarom een vastgoedstylist van IntraStijl uw ideale match is.

Wat kan een vastgoedstylist verwezenlijken?

Hoe ziet het takenpakket van een vastgoedstylist er nu precies uit? Eerst en vooral kiest u zelf het type samenwerking met de vastgoedstylist. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de praktische adviezen en tips op maat. Natuurlijk kan de vastgoedstylist ook het totaalpakket in uw interieur voor zijn of haar rekening nemen. Zo kan u zorgeloos genieten van een vlot verkoopproces volgens de meest betrouwbare voorwaarden. Aan de hand van prachtige kartonnen exemplaren of echte luxe meubelen, kan u het huidige interieur een boost geven. Het oog wil namelijk ook wat! Heeft u een koper gevonden van uw woning of appartement? Dan haalt de vastgoedstylist alles weer op. Elke klant verdient een eerlijke prijs en correcte service, toch?

Ga meteen een samenwerking aan

U ziet het, uw woning of appartement visueel aantrekkelijker maken voor potentiële kopers vraagt soms om een specifieke aanpak. Bent u klaar om te genieten van de expertise van een vastgoedstylist? IntraStijl heeft een antwoord klaar op al uw vragen. U kan meteen de mogelijkheden bespreken en uw pand verkoopklaar maken met prachtige meubelen. De contactgegevens van de vastgoedstylisten kan u eenvoudig vinden op de website van het bedrijf. 

https://www.intrastijl.be/