GTE2
Image default
Woningen

Vier redenen om in winkelvastgoed te investeren

Wat doe je op dit moment met het geld dat je op je spaarrekening hebt staan? Ben je van plan om dit geld op je rekening te laten staan? Dan ben je dief van je eigen portemonnee. Door de lage rente en de hoge inflatie word je geld namelijk alleen maar minder waard. Het is daarom (veel) interessanter om iets met je geld te doen. Je kunt bijvoorbeeld in winkelvastgoed investeren.

Vastgoed blijft zijn waarde behouden

Over de afgelopen tientallen jaren gezien kan het volgende geconcludeerd worden: vastgoed blijft altijd zijn waarde behouden. Dit geldt zeker voor winkelvastgoed. Het klopt zeker dat er wel eens sprake van een crisis is, maar over een lange periode genomen kun je een prima rendement op winkelvastgoed behalen. Dat laat onder meer Damborg duidelijk zien.

Je doet iets nuttigs met je geld

Dit klinkt als een hele simpele reden en dat is het ook. Door in winkelvastgoed te investeren, doe je gewoonweg iets nuttigs met je geld. Je laat je geld werken en verdient meer geld met je huidige geld. Dankzij winkelvastgoed is het zélfs mogelijk om een passief inkomen op te bouwen.

Er blijft altijd vraag naar vastgoed

Dit is nogal een stelling, maar het is wel een stelling die door veel experts ondersteund wordt. Veel experts verwachten namelijk dat er ook in de toekomst veel vraag naar winkelvastgoed blijft. Ondanks de opkomst van het internet en webshops.

Je kunt je winkelvastgoed altijd weer makkelijk verkopen

Ben je van plan om in winkelvastgoed te investeren? Dan is het goed om te weten dat je dit vastgoed altijd weer kunt verkopen. Dit kun je bijvoorbeeld aan de vastgoedinvesteerder doen die al eerder in dit artikel benoemd is. Dergelijke partijen verdienen hun geld door in het (juiste) winkelvastgoed te investeren.