GTE2
Image default
Gezondheid

Deze producten helpen als u stress wilt verminderen

Problemen met slapen, te veel stress en een verminderd concentratievermogen; dit zijn allemaal vervelende klachten die met noötropica kunnen worden verlicht. Dit woord komt van het Grieks en bestaat uit twee onderdelen. ‘Nous’ betekent geest en ‘tropein’ staat voor omkeren of wenden. Het zijn dus middelen die uw geest een positieve ommezwaai geven, met andere woorden: ze stimuleren het functioneren van uw hersenen. MY®HEALTH uit Kermt, in Vlaanderen, is een specialist die drie verschillende formules aanbiedt voor drie klachten die te maken hebben met de hersenwerking. Ervaart u een slechte nachtrust, heeft u concentratieproblemen of wilt u stress verminderen? Dan zijn de NUT-genotificeerde formules van deze Belgische specialist voor u een uitkomst.

Veilig en zonder bijwerkingen

De kwalitatieve voedingssupplementen van deze Vlaamse specialist mogen verkocht en aanbevolen worden door artsen en zorgverleners. Dat komt doordat ze ontwikkeld zijn door Belgische wetenschappers in hun eigen instituut in de universiteit van Hasselt. Daarna worden ze getest en wordt gecontroleerd of de producten voldoen aan de zeer strenge Belgische richtlijnen. De formules zijn wetenschappelijk ondersteund en conform de wetgeving in ons land. U kunt deze producten dus veilig nemen. U schaft kwaliteit aan en u weet wat u neemt. Deze natuurlijke middelen hebben geen bijwerkingen, maar stimuleren uw hersenwerking zodat u daar de voordelen van merkt.

Geniet van verlichting bij drie verschillende klachten

In Vlaanderen en omgeving is MY®HEALTH dé specialist. Ze bieden namelijk drie wetenschappelijk ontwikkelde formules aan die zich direct richten op specifieke klachten. My Sleep is bedoeld voor iedereen die elke dag weer uitgerust wakker wil worden. My Focus helpt uw geheugen te verbeteren, geeft energie en verbetert uw concentratievermogen. My Relax is samengesteld voor iedereen die stress wilt verminderen en die daar zelf niet van af kan komen. Dit zijn voedingssupplementen zonder bijwerkingen en hebben de goedkeuring van de strengste Belgische autoriteit. Noötropica zijn voedingssupplementen die iedereen kunnen helpen zich beter te voelen. Ontdek dus snel of deze hulpmiddelen ook iets voor u zijn!

https://www.myhealth.be/