GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor iedere woning een dorpel op maat

Bij Raamdorpelelementen B.V. vindt u een groot aanbod raamdorpels. U vindt dus altijd een model dat aansluit bij uw wensen. Bovendien maakt dit bedrijf graag een dorpel op maat voor u. Steeds meer mensen kiezen voor het maatwerk van Raamdorpelelementen B.V. en dat is niet voor niets. Met ruim 16 jaar ervaring is dit bedrijf op het gebied van verlijmde raamdorpelstenen een begrip in Bladel en omgeving. U profiteert namelijk van slijtvaste voegen en een snelle en eenvoudige montage. Geef uw wensen door en een van de specialisten stuurt u een passend ontwerpvoorstel.

Montage van een dorpel op maat

Het klinkt misschien moeilijk, maar het plaatsen van een dorpel op maat is erg simpel. Allereerst geeft u de juiste maten door. Op de website van dit bedrijf kunt u een schematische tekening downloaden welke u als voorbeeld kunt gebruiken bij het opmeten van uw verstekken. Vervolgens verstuurt u uw offerte via het online offerteprogramma. Is uw offerte bevestigd? Dan ontvangt u tussen één en vier weken de elementen bij u thuis in stalen kratten of boksen. Nu kunt u beginnen met het leggen van de elementen. Op de website van deze specialist vindt u een duidelijke instructie die u kunt volgen. U ontvangt bij uw bestelling tevens een potje voegsel om de verschillende delen aan elkaar te leggen en de lege voegen te vullen. Laat u het monteren van de elementen liever over aan een van de vakmensen van dit bedrijf? Geen probleem. Voor projecten vanaf 100 meter kunt u het gehele traject uit handen geven, van slopen van de oude raamdorpels tot het plaatsen van de nieuwe raamdorpelelementen.

Meer dan alleen raamdorpelelementen

Bij deze specialist vindt u niet alleen raamdorpelelementen, maar ook aanverwante producten zoals muurafdekkers. Heeft u metselwerk dat afgedekt moet worden? Dan zijn muurafdekkers ideaal. Deze zijn niet alleen geschikt voor een nette afwerking, maar hebben ook een beschermende werking tegen binnendringend vocht. De muurafdekkers van Raamdorpelelementen B.V. gaan, net zoals de op maat gemaakte dorpels, jarenlang mee. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van dit bedrijf.

https://www.raamdorpel.nl/